Društvo

PROLJEĆE 2019: SERVISNE INFORMACIJE

Umjereno do potpuno oblačno, povremeno kiša. Više padavina u južnim i centralnim predjelima, mjestimično pljuskovi i grmljavina, prvenstveno u popodnevnim satima i tokom noći. Ponegdje su mogući i obilniji pljuskovi. Na krajnjem sjeveru i sjeveroistoku zemlje, tokom dana, duži periodi suvog vremena. Vjetar mjestimično umjeren do pojačan, na primorju ponegdje jak, južnih smjerova. Najviša dnevna temperatura vazduha 9 do 19 stepeni.

AUTOBUSKI SAOBRAĆAJ

Kanis iz Leskovca, Lalatović iz Modriče, Božurovi autobusi iz Beograda i Sarajeva, sa Pala, Lazaro iz Banja Luke svi su stigli na vrijeme. Uskoro će iz Beograda,Bjeljine Zagreba, do 10:30 stići će većina iz gradova okruženja. Ni u polasku, u ranijim jutarnjim satima, nije bilo kašnjenja na linijama za Beograd i Sarajevo.

AERODROM TIVAT

Danas iz Tivta 13 letova: za Beograd, Moskvu,Lufthansa za Minhen od sredine aprila u sezoni subotom, zatim za St. Petersburg, Kijev, Pariz. Prvi let za Beograd bio je u 7,35h a poslednji je najavljen u 17,10h.

ŽELJEZNIČKI PREVOZ

Brzi voz iz Beograda u Baru će biti sa zakašnjenjem od 20 minuta odnosno u 8,30h. Naredni u 20h.

STANJE NA PUTEVIMA

Na putevima van gradskih sredina saobraćaj je umjerenog intenziteta. Zbog najavljenih nestabilnih vremenskih prilika iz Auto moto saveza savjetuju opreznu vožnju, prilagođenu uslovima na putu.

Radovi na potezu od Servisne zone do Instituta trebalo bi da bude završeni do 15. maja, a nastavak sanacije, odnosno dijela magistralnog pojasa od Instituta do Tatarbašte polovinom septembra –izvođač radova je podgorički Tehnoput.

Info telefon o uslovima na putevima u zemlji je 19807. Srećan put!

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com