Društvo

PROLJEĆE 2019: SERVISNE INFORMACIJE

Pretežno sunčano ili malo do umjereno oblačno. Tokom noći povećanje oblačnosti, a u kasnim satima ponegdje kiša. Vjetar slab do umjeren, poslijepodne i tokom noći mjestimično pojačan, južnih smjerova. Najviša dnevna temperatura vazduha 19 do 29 stepeni.

PARKING SERVIS

Tokom Vaskršnjih i prvomajskih praznika iz ovog preduzeća su najavili da neće naplaćivati parkiranje u gradu.

AUTOBUSKI PREVOZ

U lokalu autobusi saobraćaju na 60 minuta, kao nedeljom. Stigli su Božurovi autobusi iz Beograda, sa Pala, Lalatović iz Modriče, Neobas iz Banja Luke, Kanis iz Leskovca po redu vožnje. Uskoro će iz Novog Sada,Beograda,  Niša, Subotice, Bjeljine. Mjesta ima dovoljno, nešto su veće gužve mahom u dolascima ali je u skladu sa datumom.

AERODROM TIVAT

Deset letova danas po četiri za Beograd i Moskvu, zatim za Brisel i Lille. Prvi je odletio na vrijeme u 07:30h, a poslednji će, prema najavi,u 18:30h. Mahom su letovi avionima niskobudžetnih kompanija među kojima su Tui flay, Travel service, Globus, Pobeda. Informacije koje se tiču i drugih servisa potražite na aerodromicrnegore.com.

ŽELJEZNIČKI PREVOZ

U 09:30 će jutros biti brzi Beogradski voz u Baru. Očekivano i za ovaj vid prevoza poslednjih dana vlada veće interesovanje ali mjesta je sasvim dovoljno, tako kažu za naš radio i portal dispečeri u Željezničkoj stanici.

GRANIČNI PRELAZI HN

Na prelazima je juče bilo prilično frekventno.Putnika 10.722, vozila 3.080 plovila tri. Otkrivena je putna isprava po Interpolovoj potjernici, izdata su dva prekršajna naloga za plaćanje novčane kazne.

STANJE NA PUTEVIMA

Intenzitet saobraćaja u zemlji će tokom dana biti pojačan, trenutno je umjeren.

Povoljni vremenski uslovi doprinose nesmetanom odvijanju saobracaja .Na putevima na kojima  izvode radove neophodna je  dodatna pažnja.  Na dionici Debeli brijeg-Herceg Novi,lokalitet Tatarbasta, i dalje naizmjenično saobraćanje zbog radova. Info telefon u Auto moto savezu za više podataka o stanju na putnoj mreži u zemlji na broj 19807-srećan put!

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com