Društvo

PROLJEĆE 2019: SERVISNE INFORMACIJE

Sunčano, uz povremeno malu ili umjerenu oblačnost. Krajem dana i tokom noći više oblaka, a lokalno je moguća i kratkotrajno kiša. Vjetar slab do umjeren južni i jugoistočni. Najviša dnevna temperatura vazduha 12 do 23 stepena.

AUTOBUSKI PREVOZ

Autobuski saobraćaj je redovan. Danas je  za Beograd, za koji u kontinuitetu vlada najveće interesovanje putnika, najavljeno  10 polazaka. Omogućena je i online prodaja karata na portal busticket4me. Ako imate povratnu kartu sa otvorenim datumom, obezbijedite sjedište na vrijeme i ovjerite povratnu kartu online 24h prije putovanja.

AERODROM TIVAT

Danas je predviđeno 15 letova Prema planu Montenegroearlinesa do 26.oktobra iz Tivta za Moskvu možete svakodnevno. Za Lajpcig ,Minhen i Hanover nedeljom.   MA, zvanično širi svoje kapacitete za predstojeću sezonu. Avion tipa B737-500, sa 120 sjedišta saobraćaće do 15. maja, potom B737-300, sa 148 sjedišta, od polovine maja do kraja ugovora, odnosno sredine oktobra. Oba aviona prethodno su se nalazila u floti Lufthansa i Norwegian Air Shuttle.

ŽELJEZNIČKI PREVOZ

Voz iz Beograda u Baru će biti u 8:15h. Sledeći inter city u 20h. Krajem prošle godine usvojen je plan saobraćanja vozova koji će na snazi biti do polovine decembra.

PARKING SERVIS

Sutra neće biti naplate parkiranja na opštim parkiralištima u gradu s obzirom na Uskršnje praznike, ranije je najavljeno iz “Parkig servisa” DOO Herceg Novi.

STANJE NA PUTEVIMA

Uslovi za vožnju su povoljni. Vanrednih ograničenja nema. Intenzitet saobraćaja u zemlji je umjeren.

Informativni centar posredstvom koga možeti dobiti informacije 24 sata -kontaktirajte pozivom na broj 19807. Srećan put!

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com