Društvo

PROLJEĆE 2019: SERVISNE INFORMACIJE

Pretežno sunčano. Ujutru, na sjeveru, ponegdje magla ili sumaglica. Vjetar mjestimično umjeren, u jutarnjim i noćnim satima na udare ponegdje pojačan, sjeverni i sjeveroistočni. Najviša dnevna temperatura vazduha 10 do 24 stepena.

AUTO MOTO SAVEZ CRNE GORE

Na putevima u Crnoj Gori saobraća se po suvim kolovozima i uz dobru vidljivost, a duž usjeka i klisura ima sitnijih odrona. Iz Auto Moto Saveza Crne Gore savjetuju opreznu vožnju, uz obavezno poštovanje pravila saobraćaja. U protekla 24 sata na putevima u zemlji dogodilo se 14 saobraćajnih nezgoda u kojima je jedna osoba zadobila teže, a jedna osoba lakše povrede.

AVIO SAOBRAĆAJ

Iz Podgorice je danas planirano 11 letova, od čega četiri za Beograd. Avioni kompanije “Air Serbia” polijeću u 8:25 i u 15:10, a „Montenegro Airlines“-ovi 8:50 i u 18:00 sati. Iz Tivta je planirano šest letova, a polovina je za Beograd; „Montenegro Airlines“ u 7:30 i u 14:50, a „Air Serbia“ u 11:30.

ŽELJEZNIČKI SAOBRAĆAJ

Brzi voz iz Beograda i danas kasni 20-ak minuta i na Željezničkoj stanici u Baru ga očekuju u 8:30, a inter city voz po redu vožnje stiže u 20:00 sati. Polasci iz Bara za Beograd su u 9:00 i u 19:00 sati, a mjesta ima dovoljno.

AUTOBUSKI SAOBRAĆAJ

Jutros su u naš grad prvi stigli “Božur” iz Sarajeva i Beograda, “Lalatović travel” iz Modriče i “Neobas” iz Banja Luke, a za njima i autobusi iz Subotice, Bijeljine, Niša i Skoplja. Po redu vožnje su krenuli “Balkan ekspres” za Istočno Sarajevo, “Ozlem tours” za Beograd, “Blue line” za Trebinje i “Lalatović travel” za Federalno Sarajevo, kao i prvi autobusi na Bar, Nikšić i Podgoricu.

DOM ZDRAVLJA

U hercegnovskom Domu zdravlja su organizovana uobičajna dežurstva vikendom. Izabrani ljekari za odrasle rade od 7:00 do 21:00 sat, a izabrani ljekaru za djecu od 7:00 do 17:00 sati. U ambulantama u Igalu i Bijeloj izabrani ljekari za odrasle rade od 7:00 do 14:00 sati.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com