Društvo

PROLJEĆE 2019: SERVISNE INFORMACIJE

Promjenljivo oblačno, mjestimično slaba kiša, a ponegdje i pljusak i grmljavina. U noćnim satima, u višim planinskim predjelima, na sjeveru moguće je slabo provejavanje snijega i susnježica. Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera. Najviša dnevna temperatura vazduha do 20 stepeni.

IZMJENA REŽIMA SAOBRAĆAJA

Zbog bezbjednog odvijanja 3. Dječijeg novskog duatlona danas je zabranjen saobraćaj od 12:30 do 13 časova od raskrsnice Dubrovačke i Ribarske ulice do raskrsnice ulica Sava Ilića i Janka Beka (hotel Palmon bay).

DOM ZDRAVLJA

Izabrani ljekari za odrasle danas rade od 7 do 21 sat, a za djecu od 7 do 17 sati.

AUTOBUSKA STANICA

Po redu vožnje jutros su krenuli autobusi ka Podgorici i Nikšiću, kao i ka istočnom Sarajevu, Beogradu i Trebinju, a u 8:35 kreće i Lalatović ka federalnom Sarajevu. Stigli su Transjug iz Beograda, Lalatović iz Modriče i Božurovi autobusi iz Beograda i sa Pala, a do 9 sati očekuju Božur iz Skoplja, Kanis iz Leskovca i Lens iz Novog Sada. Mjesta ima u svim pravcima.

AERODROM TIVAT

Ka Beogradu danas Monenegro airlines u 6:40 (odletio) i 17:10, Air Serbia 15:10 i 18:40. Ka Moskvi Montenegro airlines u 9:30, Aeroflot u 18:30. Montenegro airlines ka Lajpcigu u 7 sati, ka Minhenu u 12:20, Parizu u 16:45. Eurowings planira let ka Diseldorfu u 9:25, Easy jet ka Mančesteru u 11:20 i Lufthansa ka Frankfurtu u 18:05.

ŽELJEZNIČKA STANICA

Brzi voz iz Beograda stiže uz 20 minuta zakašnjenja i u Baru ga očekuju u 8:30.

AMSCG

Kolovozi su mokri, duž usjeka i klisura ima sitnijih odrona, intenzitet saobracaja je umjeren na putevima van gradskih sredina.

Dijelom magistrale kroz Igalo saobraćaj se odvija jednom trakom naizmjenično, a vozači mogu koristiti i alternativni put pored hotela Kapri.

U protekla 24 sata na putevima u zemlji dogodilo se osam saobraćajnih nezgoda  u kojima je jedna osoba teže, a jedna lakše povrijeđena.

Srećan put!

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com