Društvo

PROLJEĆE 2019: SERVISNE INFORMACIJE

Promjenljivo oblačno, uglavnom od sredine dana mjestimično kiša ili pljusak i grmljavina. Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera. Najviša dnevna temperatura vazduha 5 do 19 stepeni.

AUTO MOTO SAVEZ CRNE GORE

Saobraća se po pretežno mokrim kolovozima, duž klisura i odrona ima sitnijih odrona, a na putevima na kojima se izvode radovi izmijenjen je režim saobraćaja. Neophodno je vožnju prilagoditi trenutnom stanju na putu i poštovati pravila saobraćaja. U protekla 24 sata na putevima u zemlji dogodilo se 10 saobraćajnih nezgoda u kojima je jedna osoba zadobila teže, a jedna osoba lakše povrede.

AVIO SAOBRAĆAJ

Iz Podgorice je danas planirano 18 letova, od čega pet za Beograd. Jutarnji „Montenegro Airlines“-ov je bio u 7:30, sledeći je u 18:00 sati, a kompanije „Air Serbia“ su u 8:30, 15:20 i u 22:00 sata. Iz Tivta je planirano devet letova, a četiri su za Beograd; „Montenegro Airlines“ u 7:30 i u 17:10, a „Air Serbia“ u 11:50 i u 15:10.

ŽELJEZNIČKI SAOBRAĆAJ

Brzi voz iz Beograda stigao je na Željezničku stanicu u Baru u 8:20, sa desetak minuta zaostatka za redom vožnje, a inter city voz očekuju u 20:00 sati. Polasci iz Bara za Beograd su ujutru u 9:00 i uveče u 19:00 sati, a mjesta ima dovoljno u oba razreda.

AUTOBUSKI SAOBRAĆAJ

Nema gužve na hercegnovskoj Autobuskoj stanici, ni nekih novina. Jutros su u naš grad prvi stigli „Centrotrans“  sa Pala, „Rule turs“ iz Skoplja, „Lazaro“ iz Banja Luke, „Ozlem tours“ iz Leskovca, a za njima i autobusi iz Novog Sada, Bijeljine i Subotice. Po redu vožnje su krenuli „Glunex“ za Istočno Sarajevo, „Ozlem tours“ za Beograd, „Blue line“ za Trebinje, „Centrotrans“ za Federalno Sarajevo, kao i prvi autobusi za Nikšić, Bar i Podgoricu.

DOM ZDRAVLJA

U hercegnovskom Domu zdravlja su organizovana uobičajna dežurstva vikendom. Izabrani ljekari za odrasle danas rade od 7:00 do 21:00 sat, a izabrani ljekari za djecu od 7:00 do 17:00 sati. U ambulantama u Igalu i u Bijeloj izabrani ljekari za odrasle subotom rade od  7:00 do 14:00 sati

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com