Društvo

PROLJEĆE 2019: SERVISNE INFORMACIJE

Promjenljivo oblačno, mjestimično slaba kiša, a ponegdje i kratkotrajan pljusak praćen grmljavinom. Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera. Najviša dnevna temperatura vazduha 7 do 19 stepeni.

AUTOBUSKI PREVOZ
Stigli su Božurovi autobusi sa Pala i iz Skoplja po redu vožnje, Lalatović iz Modriče, Neobas iz Banja Luke.Uskoro će iz Beograda, Novog Sada, Subotice, Niša, Bijeljine i gradova Crne Gore. Balkan expres za Istočno, Lalatović će za Federalno Sarajevo. Mjesta ima dovoljno, telefon 321 225.

AERODROM TIVAT
Za Beograd četiri leta danas, zatim Sjevernu Fancsuku odnosno Lille , Tel Aviv i dva za Moskvu. Aerodromicrnegore.com portal za više informacija i prijavu ukoliko imate samo ručni prtljag do 24 sata prije planiranog leta.

ŽELJEZNIČKI PREVOZ
Brzi voz iz Beograda u Baru će biti na vrijeme, u 8,08h. Polazak iz Bara za Beograd u 9:00h. u pitanju je inter city.

STANJE NA PUTEVIMA
Rekonstrukcija magistrale i „adaptacije“ benziskih pumpi uzrok saobraćajnih gužvi u gradu. Intenzitet saobraćaja je umjeren na putevima van gradskih sredina. Telefon 19807, srećan put!

DIJELOVI OPŠTINE OD TRI DO SEDAM SATI BEZ STRUJE
Iz Cedis-a su ranije najavili radove na modernizaciji elektro mreže. Zbog toga od 8 do 15 sati – na Kamenom, Žlijebima i Ublima neće imati struju. Od 9 do 12 sati područje ispod objekta „Deli Radivoje“.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com