DRUŠTVO

PROLJEĆE 2019: SERVISNE INFORMACIJE

Promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima ali i uslovima za ponegdje kišu ili grmljavinu. Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera. Najviša dnevna temperatura  do 21 stepen.

STANJE NA PUTEVIMA

Do ponedeljka, 8.aprila,kako navode u Auto moto savezu, zbog radova  na putu Debeli brijeg-Kotor saobraćaj će biti naizmjeničan , jednom trakom.Radovi traju u Igalu u blizini benzinske stanice, zatim na potezu kod Tatar bašte, u blizini Doma zdravlja na presvlačenju dijelova magistrale asfaltom. Intenzitet saobraćaja je umjeren u i van gradskih sredina. Oprez zbog smanjenje vidljivosti, želimo vam srećan put!

AUTOBUSKI PREVOZ

Stigli su Božurovi autobusi iz Sarajeva , Beograda i Skoplja, Lalatović iz Modriče.Uslijediće posle 8h, a po redu vožnje, dolazak putnika iz Leskovca, Niša, Kragujevca, Subotice, Beograda kao i gradova Crne Gore. Info tel 321 225.

AERODROM TIVAT

Danas iz Tivta devet letova. Prvi Montenegroearlinesov za Pariz u 07:05 realizovan je na vrijeme. Slijede za Beograd: Montenegroearlines: 07:30, 17:10 i Air Srbia 11:50. Pobeda za Moskvu: 12:25, Aeroflot 13:00, S7 14:30, Globus 15:30.

ŽELJEZNIČKI PREVOZ

Iz Beograda brzi voz u Baru će biti prema najavama u 08:10. Inter city stići će u 20 h.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com