Društvo

PROLJEĆE 2018; SERVISNE INFORMACIJE

 POTROŠAČI U USTANIČKOJ I KAMENARIMA BEZ VODE

Potrošači u Ustaničkoj   do 12 časova biće bez  vode zbog radova na sanaciji kvara na cjevovodu. Cjevovod je položen u trupu saobraćajnice tako da će saobraćaj kroz Ustaničku ulicu  biti u prekidu. Nakon  sanacije cjevovoda slijede radovi na vraćanju saobraćajnice u prvobitno stanje, tako da trajno uspostavljanje saobraćaja očekuju sutra u poslijepodnevnim časovima. U  Kamenarima je došlo do havarije na mreži, u blizini zgrade Solidarnisti.Radovi na sanaciji su u toku , a završetak i normalizacija vodosnabdijevanja se očekuju u poslijepodnevnim časovima.

PROGNOZA VREMENA

Plitka barička dolina se polako premješta preko Jadrana na istok, a sa zapada jača anticiklonalni greben.

Promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima ali mjestimično i kiša ili pljusak praćen grmljavinom. Jutarnja temperatura vazduha 18-20, najviša dnevna 27-30 stepeni.

AUTOBUSKI PREVOZ

Božurovi autobusi iz Beograda i Sarajeva stigli su na vrijeme. Kanis iz Leskovca. Do 10 sati stići će iz Subotice, Novog Sada, Beograda, Kragujevca, Bjeljine. Mjesta ima na svim linijama, potvrđuju dežurni dispečeri.

 AERODROM TIVAT: DANAS 26 LETOVA

Montenegroearlines za Leipzig realizovan let u 07:05, Small planet za Katowice u 07:15, Belavia za Hrodno 07:20, Montenegroearlines za Beograd 08:15, Anda air za Kiev 08:30, Air Moldova za Chisianu 08:50, Montenegroearlines Moscow 09:30. O preostalim na sajtu aerodromicrnegore.com.

GRANIČNI PRELAZI HN: JUČE REGISTROVANO 13.136 PUTNIKA

Kad je riječ o broju evidentiranih vozila, bilo je 3.300 a plovila 13. Radno vrijeme inspektora  za strance sa strankama je  od 08:00 – 13:00 časova.

ŽELJEZNIČKI PREVOZ

Brzi voz iz Beograda jutros kasni sat, u Baru će biti u 10 časova. Od 20.juna će početi da saobraća i  sezonski voz do Novog Sada.

STANJE NA PUTEVIMA

Povoljni su uslovi za vožnju, saobraćaj umjeren do pojačan.

Do 15.juna na regionalnom putu Petrovići-Vraćenovići zbog izvođenja završnih radova saobraćaj obustavljaju 09.00 do 13.00 casova.Info tel 19807,savjetujemo opreznost i želimo vam srećan put!

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com