Društvo

PROLJEĆE 2018: SERVISNE INFORMACIJE

Promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, ali povremeno i mjestimično kiša, pljuskovi i grmljavina. Ponegdje su moguće i kratkotrajne vremenske nepogode. Vjetar mjestimično umjeren do jak, južni a kratkotrajno i sjeverni. Najviša dnevna temperatura do 32 stepena.

AUTOBUSKI PREVOZ

Centrotrans iz Sarajeva, Banbus iz Beograda iz Čačka Gaga turs stigli po redu vožnje.  Uskoro će iz Leskovca Ozlen, iz Zagreba Jadran Express, iz Novog Sada Blu line, za Split Rojal u 08:10. Još uvijek nema gužvi, a slika će biti prilično drugačija već od 20.juna.

POMORSKI SAOBRĆAJ: TRAJEKTI NA 15 MINUTA

Od juče na trajektnom prelazu Kamenari-Lepetane na snagu stupio ljetnji red vožnje, što znači da su trajekti u funkciji 24 sata, odnosno da su polasci predviđeni na svakih 15 minuta. Ovaj režim će važiti do 30.septembra

AERODROM TIVAT: DANAS 28 LETOVA

Do 10 sati po SLEDEĆM rasporedu: MONTENEGRO AIRLINES Moscow 06:10 i 09:30, MONTENEGRO AIRLINES Belgrade 08:15,  JET TIME Stockholm 09:40. Opširnije na sajtu aerodromicrnegore.com.

 ŽELJEZNIČKI PREVOZ: LJETNI REŽIM OD 16.JUNA

Brzi voz iz Beograda biće u Baru u 9 sati. Ljetna sezona saobraćaja vozova od Beograda do Bara će početi u subotu, 16.juna. Zbog predstojećeg izmještanja infrastrukturnih kapaciteta u savskom amfiteatru, međunarodni polasci za Bar se iz stanice Beograd premeštaju u stanicu Topčider. Međunarodni dnevni voz za Bar polaziće iz stanice Topčider u 09:21 časova, a večernji voz u 21:21 časova.

MONTEPUT: NEMA GUŽVE NA PRILAZIMA TUNELU SOZINA

Dnevno kroz Sozinu prođe i do 8.000 vozila, a iz Monteputa kažu da za sada nema značajnijeg zadržavanja na prilazima tunelu.

GRANIČNI PRELAZI : U SUSRET „ŠPICU“ SEZONE DNEVNO DO 12.000

Iz Granične policije sektor jug, u redovnom dnevnom izvještaju navode da je tokom utorka registrovano 11.766 putnika , vozila 3.277 a plovila sedam. Jednoj osobi je onemogućen ulazak u zemlju, podnijeta je prijava za prekršaj a izdata su tri rekršajna naloga.

STANJE NA PUTEVIMA

Saobraćaj je umjerenog  do pojačanog intenziteta. Savjetujemo opreznu vožnju prilagođenu trenutnom stanju  na putu. Na putu Lipci-Vilusi, povremene obustave saobraćaja ne duže od 15  minuta važiće od 07 do 19.00 časova, danas i sutra. Info tel 19807.Srećan put!

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com