Društvo

PROLJEĆE 2018: SERVISNE INFORMACIJE

Promjenljivo oblačno sa dužim sunčanim periodima, a poslijepodne i u večernjim satima ponegdje je moguća kratkotrajnio kiša ili pljusak sa grmljavinom, uglavnom, na području Boke. Najviša dnevna temperatura vazduha 27-30 stepeni.

OBUSTAVA SAOBRAĆA KROZ GRAD

Prema odluci iz resornog Sekretarijata, zbog trke nezavisnosti biće obustavljen saobraćaj kroz grad od 09:45 do 10:45.

PARKING SERVIS HN

Parkiranje za stanovnike i goste u gradu je besplatno, tako će biti i sutra drugog dana praznika.

AUTOBUSKI PREVOZ

Božurovi autobusi iz Sarajeva i Beograda stigli su na vrijeme,za Beograd Ozlen, za Sarajevo Balkan. Na međugradskim: za Bar Krivokapić tours, za Nikšić Stanišić, Nikac i 4. Decembar, Zaton i Expres tours za Podgoricu. Nema redukcije u autobuskom prevozu ni u danima praznika, saznajemo od dežurnih dispečera u autobuskoj stanici.

AERODROM TIVAT

Danas 14 letova.

Za Beograd: Montenegroearlines 06:40,AirSrbia 11:40. Montenegroearlines za Moskvu:09:30, Enter Air za Pariz : 10:30, u isto vrijeme IsrAair za Tel Aviv, Easy Jet za London: 11:30, za preostale termine dostupan je sajt aerodromicrnegore.com.

ŽELJEZNIČKI PREVOZ

Brzi voz iz Beograda u Baru će biti prema planu,  u 9 časova.

STANJE NA PUTEVIMA

Zbog najavljene promjene vremenskih prilika iz Auto moto saveza Crne Gore apeluju na vozače da budu dodatno oprezni za volanom.

Na putu Cetinje-Budva možete jednom trakom naizmjenično, zbog radova, vodite računa o semaforskoj signalizaciji.

Tokom dana je najavljena veća frekvencija vozila na svim važnijim putevima u zemlji, pa predlažemo da kontaktirate nadležne u AMSCG, telefon dostupan 24 sata -19807, srećan put!

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com