Društvo

PROLJEĆE 2018: SERVISNE INFORMACIJE

Promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima ali i uslovima za ponegdje slabu kratkotrajnu kišu ili pljusak i grmljavinu, tokom prvog dijela dana. Vjetar mjestimično umjeren do pojačan, južnih smjerova. Najviša dnevna temperatura vazduha 12 do 23 stepena.

AUTOBUSKI PREVOZ

Za Bar, Podgoricu,Nikšić, Beograd i Sarajevo realizovani su polasci po redu vožnje, iz Leskovca redovna linija –vrijeme dolaska 07:30,  u 08:00 će Bluline iz Novog Sada. Do 10:30 stići će većina, iz brojnih gradova okruženja sa kojima je Herceg Novi povezan i u vaneszonskom periodu. Kontakt sa dežurnim dispečerima u gradskoj autobuskoj stanici do 21 sat- 321 225.

AERODROM TIVAT

Danas je planirano 13 letova. Jutarnji : Montenegroearlines za Beograd 07:30, Moskvu 09:30, Jettime Stockohlm 09:40, Montenegroearlines – London 10:10. O ostalim više na sajtu aerodromicrnegore.com.

ŽELJEZNIČKI PREVOZ

Brzi voz čiji je polazak iz Beograda u 21:20 u Baru će biti u 9 sati. Iz Bara za Beograd polasci su u 8:20 i 19:00.

 STANJE NA PUTEVIMA

U Crnoj Gori jutros se saobraća po mokrim i klizavim putevima, uz mjestimično smanjenu vidiljvost, saopšteno je iz Auto-moto saveza.Pažljivija vožnja je neophodna na dionicama gdje je zbog radova izmijenjen režim vožnje.Na putu Cetinje – Budva saobraćaj se odvija bez zastoja na mjestima izvođenja radova.

Oprez i srećan put!

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com