Društvo

PROLJEĆE 2018: SERVISNE INFORMACIJE

Pretežno vedro, ponegdje uz umjerenu oblačnost. Najviša dnevna temperatura vazduha do 29 stepeni.

AUTOBUSKI SAOBRAĆAJ

U lokalu autobusi saobraćaju na 60 minuta. Ka visočijim zonama, kao i nedeljom  nema gradskog prevoza. Što se tiče međunarodnih linija, situacija je uobičajena polasci za Beograd i Sarajevo realizovani, odakle se očekuje dolazak putnika do 10, 30. Mjesta uglavnom ima. Info tel 321 225.

AERODROM TIVAT

Predviđeno je 12 polijetanja danas.Najveći broj, ukupno pet, za Beograd. Opširnije na montenegroairports.com.

ŽELJEZNIČKI PREVOZ

Brzi voz iz Beograda u Baru će biti nešto kasnije u odnosu na utvrđeni termin, u pitanju je neznatno kašnjenje -do 15 minuta, kažu dežurni dispečeri.

POMORSKI SAOBRAĆAJ

U pogonu su 4 trajekta Pomorskog saobraćaja,AD „Kamenari“, tokom noći još uvijek jedan. Vansezonski režim je na snazi do 11.juna.

 STANJE NA PUTEVIMA

Van gradskih sredina saobraćaj je umjeren, tokom dana biće i većih gužvi, s obzirom na završetak prvomajskih praznika i povratak u susret prvom radnom danu nakon petodnevnog mini-odmora. Na mnogim dionicama izmijenjen je režim saobraćaja i obavezno je poštovanje signalizacije.

Zbog sanacije na Jadranskoj magistrali na dionici od Lepetana do Petrovca promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu izvođenja radova. Na magistralnom putu Lipci – Grahovo zbog snimanja reklame biće povremenih obustava saobraćaja najduže do 20 minuta. Na magistralnom putu Cetinje-Budva, na dionici Brajići-Lapčići, saobraća se jednom trakom naizmjenično, uz semaforsku signalizaciju. Uz poziv na oprez za volanom, želimo vam srećan put!

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com