Društvo

PROLJEĆE 2018: SERVISNE INFORMACIJE

Pretežno sunčano, uz umjeren razvoj dnevne oblačnosti. U popodnevnim satima ponegdje kratkotrajno kiša i grmljavina, prvenstveno u planinskim oblastima na sjeveru. Vjetar slab do umjeren i promjenljiv. Najviša dnevna temeparatura vazduha 20 do 29 stepeni.

GRANIČNI PRELAZI

Na graničnim prelazima u Herceg Novom juče je registrovano je 8.217 putnika, 1.983 vozilo i pet plovila.  Službenici granične policije za tri lica nisi  dozvolili ulaz, a jedno su spriječili u nezakonitom prelasku državne granice. Po interpolovoj potjernici otkrili su jedno lice,saopšteno je iz Ispostave granične policije.

AUTOBUSKA HERCEG NOVI
Stigli iz Beograda, Sarajeva, Novog sada. Otišli ka Beogradu i Sarajevu. Saobraćaj se odvija po redu vožnje.

AERODROM TIVAT

Danas planirano sedam letova. Tri ka Moskvi, dva ka Beogradu i po jedan ka Mančesteru i Tel Avivu.

ŽELJEZNIČKI PREVOZ

Stugao brzi voz iz Beograda. Večera u 19 sati polazak ka Beogradu.

AMSCG

Na putevima u zemlji saobraća se po suvim kolovozima i uz dobru vidljivost.  Na dionicama koje prolaze kroz usjeke skrećemo pažnju na pojavu sitnijih odrona,a na dionicama gdje se izvode radovi na povremene obustave ili zastoje. Vozačima se savjetuje da vožnju prilagode trenutnom stanju na putu i da postuju pravila saobracaja. Na dionicama na kojima su u toku radovi izmjenjen je rezim vožnje,a obavezno je postovanje postavljene saobracajne signalizacije. Do 30.aprila na magistralnom putu m-2 dionica Debeli brijeg-Kotor, zbog sanacije kolovoza promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestima izvodjenja radova.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com