Društvo

PROLJEĆE 2018: SERVISNE INFORMACIJE

Pretežno oblačno, na primorju uz duže sunčane intervale. Vjetar će krajem dana jačati , sjevero-istočni, temperatura do 23 stepena.

AUTOBUSKI PREVOZ

Svakodnevno saobraća više prevoznika u oba smjera na relaciji Herceg Novi –Beograd, Novi Sad, Subotica,zatim za Sarajevo, Dubrovnik, Trebinje, Banja Luku, ali interesovanje putnika je značajno manje u odnosu na ponudu. Dispečeri saopštavaju da nema većeg odstupanja od utvrđenih termina dolazaka, a da mogućnost za kontakt telefonom možete ostavvriti pozivom na broj 321 225.

AERODROM TIVAT: NAJVEĆI BROJ LETOVA ZA BEOGRAD

Pobedaairlines -Moskva 12:25

Jet Time- Oslo 13:30

AirSrbia –Beograd 15:10

Globusarlines –Moskva 15:30

Montenegroearllines – Beograd 17:10

Aeroflot-Moskva –  18:30

AirSrbia –Beograd -18:40.

STANJE NA PUTEVIMA

Prilagodite vožnju trenutnom stanju na putu, apeluju iz Auto moto saveza.Na dionicama na kojima su u toku radovi izmjenjen je režim vožnje,a obavezno je poštovanje postavljene saobraćajne signalizacije.Na putu Cetinje-Budva   na  dionicama Brajići-Lapčići i Košljun-Zavala, jednom trakom naizmjenično uz semaforsku signalizaciju.

Uz poziv na oprez, želimo vam srećan put!

Nema Komentara

  1. Moramo otvarati proizvodne pogone,zanatske radnje,uzgoj poljoprivrednih kultura,vezanih za primorje prije svega pa zatim sport i kulturu zdravstvo i medicina o je na niskom stepenu razvijenosti kao i obrazovanje ima li koliko naučnih ustanova u opštini medija ima ali malo kritičke misli u smislu inicijative za promenu stanja naopšte dobro ne samo pojedinaca , kud plovi naš brod

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com