DRUŠTVO

PROLJEĆE 2018: SERVISNE INFORMACIJE

U poslijepodnevnim satima je moguća kiša i grmljavina, najviša dnevna temperatura vazduha  do 24 stepena.

AUTOBUSKI SAOBRAĆAJ

Iz Sarajeva stigao Centrotrans, Banbus iz Beograda. Uskoro će iz Novog Sada,Beograda, Niša, Bjeljine, Banja Luke. Za Sarajevo i Beograd već su reealizovani polasci, u 8 će Bluline za Trebinje . Mjesta ima dovoljno na svim putnim pravcima.

AERODROM TIVAT

Prvi let iz Tivta za Beograd avionom Montenegroarlinesa realizovan je u 07:50, 17:10. Sledeći su najavljeni iz kompanije Air Srbia u 11:50 i 15:10h. Za Moskvu: Montenegroarlines 09:30, Globus 15:30. Za London Easy jet : 11:30.

 ŽELJEZNIČKI PREVOZ

Brzi voz iz Beograda u Baru će biti po redu vožnje, u 9 sati.

GRANIČNI PRELAZI

Od petka do kraja vikenda na graničnim prelazima u nadležnosti Regionalnog centra –jug, registrovano je 23.702 putnika. 6.653 vozila i 2 plovila. Dvije su osobe spriječene u namjeri da izađu iz zemlje, jedna da pređe granicu na nezakonit način, a izdata su i četiri prekršajna naloga za plaćanje novčane kazne.

STANJE NA PUTEVIMA

U većem dijelu zemlje saobraćaj se odvija po suvim putevima.  Na dionicama koje prolaze kroz usjeke obratite pažnju na pojavu sitnijih odrona,a na dionicama gdje izvode radove na povremene obustave ili zastoje.

Na dionicama gdje izvode radove, izmjenjen je režim vožnje,a obavezno je poštovanje postavljene saobraćajne signalizacije. Na putu Cetinje-Budva i dalje naizmjenično jednom trakom, vanrednih ograničenja nema. Info telefon 19807. Srećan put!

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com