Društvo

PROLJEĆE 2018: SERVISNE INFORMACIJE

Pretežno sunčano, a na sjeveru promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima. Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera,tokom prijepodneva na jugoistoku pojačan istočni i sjeveroistočni. Najviša dnevna temeparatura vazduha 10 do 24 stepena.

AUTO MOTO SAVEZ CRNE GORE

U većem dijelu zemlje saobraća se po suvim kolovozima, i uz dobru vidljivost. Na dionicama koje prolaze kroz usjeke moguća je pojava sitnijih odrona. Iz Auto moto saveza Crne gore vozačima savjetuju da vožnju prilagode stanju na putu, i da poštuju pravila saobraćaja.

AVIO SAOBRAĆAJ

Iz Podgorice je danas planirano 15 letova, a četiri su za Beograd: „Air Serbia“ u 8:35, 15:20 i večeras u 21:55, a „Montenegro Airlines“ u 18:00 sati. Iz Tivta je planirano sedam letova, od čega tri za Beograd: „Montenegro Airlines“ –ov je realizovan u 7:30, a avioni „Air Serbia“ polijeću u 11:50 i u 15:10.

ŽELJEZNIČKI SAOBRAĆAJ

Brzi i inter city voz iz Beograda stižu na Željezničku stanicu u Baru u 9:00, odnosno u 20:55, a polasci iz Bara za Beograd su u 8:20 i u 19:00 sati. U lokalnom saobraćaju ima sedam polazaka za Podgoricu i tri za Bijelo Polje.

AUTOBUSKI SAOBRAĆAJ

U Službi informacija Autobuske stanice saznajemo da jutros nema gužve. Stigli su „Božur“ iz Sarajeva i Beograda, „Kanis“ iz Leskovca, a za njima i autobusi iz Banja Luke, Novog Sada, Zagreba, Niša, Kragujevca i Bijeljine. Po redu vožnje su krenuli „Glunex“ za Sarajevo, „Ozlem tours“ za Beograd, „Blue line“ za Trebinje, „Lalatović travel“ za Federalno Sarajevo, kao i prvi autobusi na međugradskim linijama.

DOM ZDRAVLJA

U hercegnovskom Domu zdravlja su do ponedjeljka, 9. aprila,  organizovana praznična dežurstva.

Izabrani ljekari za djecu danas i sutra rade od 7:00 do 14:00 sati, a izabrani ljekari za odrasle od 7:00 do 21:00 sat. Ambulante u Igalu i Bijeloj danas rade od 7:00 do 14:00 sati, a sutra i u ponedeljak će biti zatvorene.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com