Društvo

PROLJEĆE 2018: SERVISNE INFORMACIJE

Promjenljivo oblačno, sa sunčanim intervalima, ali mjestimično i slaba kiša. Vjetar slab do umjeren, u sjevernim predjelima i pojačan, južnih smjerova. Najviša dnevna temeparatura vazduha 9 do 20 stepeni.

NESTANAK STRUJE

Zbog planiranih radova na mreži od 8:00 do 16:00 sati će bez napajanja električnom energijom ostati prva faza Instituta „Dr Simo Milošević“ i Viša fizioterapeutska škola u Igalu. Iz CEDIS-a obavještavaju da tokom praznika nisu predviđena planska isključenja električne energije.

AUTO MOTO SAVEZ CRNE GORE

U većem dijelu zemlje saobraća se po suvim kolovozima, i uz dobru vidljivost. Iz Auto moto saveza Crne Gore skreću pažnju na pojavu sitnijih odrona na dionicama koje prolaze kroz usjeke, kao i na povremene obustave ili zastoje na dionicama gdje se izvode radovi. Vozačima savjetuju da vožnju prilagode stanju na putu i da poštuju pravila saobraćaja.

GRANIČNI PRELAZI

Juče je na graničnim prelazima u Herceg Novom registrovano 6 786 putnika, 2 111 motornih vozila i jedno plovilo. Službenici Granične policije nisu dozvolili izlazak jednog motornog vozila iz zemlje, pronašli su jednu putnu ispravu po interpolovoj potjernici i izdali jedan prekršajni nalog za plaćanje novčane kazne.

AVIO SAOBRAĆAJ

Iz Podgorice je danas planirano 17 letova, od čega šest za Beograd. Nakon jutarnjeg u 7:30, preostali „Montenegro Airlines“-ovi su u 17:00 i u 18:00 sati, a kompanije „Air Serbia“ u 8:35, 15:20 i u 21:55. Iz Tivta je planirano osam letova, a tri su za Beograd. „Montenegro Airlines“-ov je realizovan u 7:30, a avioni „Air Serbia“ polijeću u 15:10 i u 18:40.

ŽELJEZNIČKI SAOBRAĆAJ

Brzi i inter city voz Iz Beograda stići će u Bar na vrijeme: u 9:00, odnosno u 20:55. I lokalni vozovi saobraćaju redovno, a mjesta ima dovoljno.

AUTOBUSKI SAOBRAĆAJ

Autobuski saobraćaj odvija se redovno. Malo je povećan broj putnika u susret praznicima, ali mjesta ima na svim linijama. Jutros su u naš grad stigli „Božur“ iz sarajeva i Beograda, a za njima i autobusi iz Leskovca, Skoplja, Novog Sada, Subotice i Niša. Po redu vožnje su krenuli „Balkan ekspres“ za Sarajevo, „Ozlem tours“ za Beograd, „Blue line“ za Trebinje, „Lalatović travel“ za Federalno Sarajevo…

DOM ZDRAVLJA

Na dječjem odjeljenju hercegnovskog Doma zdravlja od 7:00 do 14:00 sati rade dr Maja Popović i dr Olivera Mentović, a od 14:00 do 21:00 sat dr Tatjana Džuver. U dispanzeru za žene danas je od 7:00 do 15:00 sati dr Alenka Srdanović, a od 15:00 do 19:00 sati dr Slobodan Bulatović. Od izabranih ljekara za odrasle od 7:00 do 14:00 sati rade dr Zinaida Miljković, dr Danka Krivokapić, dr Aleksandra Kolundžić i dr Aleksandra Dosković, a od 14:00 do 21:00 sat dr Sanja Topić i dr Sanja Čeprnić. U ambulanti u Bijeloj u prvoj smjeni je dr Valentina Žikić, a u drugoj dr Iljana Danilović. U ambulanti na Toploj od 7:00 do 14:00 sati radi dr Tanja Zgradić, a u Igalu dr Ana Popović.

 

Nema Komentara

  1. Ја сам чуо да у новој серији Здравка Шотре “Санта Мариа Дела Салуте” о Лази Костићу учествује и Иван Босиљчић који тумачи лик Николе Тесле, а Слобода Мићаловић коју тумачи лик Олге Дунђерски. Никола Ђуричко би могао да игра у новој серији Здравка Шотре “Санта Мариа Дела Салуте” о Лази Костићу у улози Кнеза Петра I Карађорђевића потоњег српског краља који га подесћа на њега! Ја једва чекам да гледам серију о Лази Костићу!

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com