Društvo

PROLJEĆE 2018: SERVISNE INFORMACIJE

Malo do umjereno oblačno sa dužim sunčanim intervalima i uglavnom suvo. Tokom jutra na sjeveru, po kotlinama magla. U sjevernim predjelima i na primorju, povremeno će duvati umjeren do pojačan vjetar, južnih smjerova. Najviša dnevna temeparatura vazduha 11 do 22 stepena.

NESTANAK STRUJE

Zbog planiranih radova na mreži veći dio dana će bez napajanja električnom energijom biti I faza Instituta Igalo. Kako su najavili iz CEDIS-a od 8:00 do 18:00 sati će bez struje ostati Institut „Dr. Simo Milošević“ i Viša fizioterapeutska škola -prva faza banje. Radove izvode u cilju kvalitetnijeg i sigurnijeg napajanja električnom energijom.

GRANIČNI PRELAZI

Juče je na graničnim prelazima u Herceg Novom registrovano 7 368 putnika i 2 029 motornih vozila. Službenici Granične policije nisu dozvolili izlazak iz zemlje jednog motornog vozila i izdali su dva prekršajna naloga za plaćanje novčane kazne.

AUTO MOTO SAVEZ CRNE GORE

U većem dijelu zemlje saobraća se po suvim kolovozima i uz dobru vidljivost. Na dionicama koje prolaze kroz usjeke skrećemo pažnju na pojavu sitnijih odrona, a na dionicama gdje se izvode radovi na povremene obustave ili zastoje. Iz Auto moto saveza Crne Gore savjetuju prilagođavanje vožnje stanju na putu i poštovanje pravila saobraćaja.

AVIO SAOBRAĆAJ

Iz Podgorice je danas planirano 15 letova, a pet ih je za Beograd. Jutarnji „Montenegro Airlines“-ov bio je u 7:30, sledeći je u 18:00 sati, a kompanije „Air Serbia“ su u 8:35, 15:20 i u 21:55. Iz Tivta je planirano sedam letova, od čega četiri za Beograd. Prvi „Montenegro Airlines“-ov je realizovan u 6:40, poslijepodnevni je u 17:10, a avioni „Air Serbia“ polijeću u 11:50 i u 15:10.

ŽELJEZNIČKI SAOBRAĆAJ

Brzi i inter city voz iz Beograda stižu u Bar po redu vožnje u 9:00, odnosno u 20:55. Polasci iz Bara za Beograd su u 8:20 i u 19:00 sati, a mjesta ima dovoljno u oba razreda.

AUTOBUSKI SAOBRAĆAJ

Jutros su u naš grad stigli „Centrotrans“ iz sarajeva, „Banbus“ iz Beograda, „Ozlem tours“ iz Leskovca, a za njima i autobusi iz Novog Sada, Subotice, Bijeljine i Niša. Po redu vožnje su krenuli „Glunex“ za Sarajevo, „Ozlem tours“ za Beograd, „Blue line“ za Trebinje, „Centrotrans“ za Federalno Sarajevo…

DOM ZDRAVLJA

Na dječjem odjeljenju hercegnovskog Doma zdravlja od 7:00 do 14:00 sati rade dr Maja Popović i dr Olivera Mentović, a od 14:00 do 21:00 sat dr Tatjana Džuver. U dispanzeru za žene danas od 15:00 do 19:00 sati pacijentkinje prima dr Alenka Srdanović. Od izabranih ljekara za odrasle od 7:00 do 14:00 sati rade dr Zinaida Miljković, dr Danka Krivokapić, dr Aleksandra Kolundžić i dr Aleksandra Dosković, a od 14:00 do 21:00 sat dr Sanja Topić i dr Sanja Čeprnić. U ambulanti u Bijeloj u prvoj smjeni je dr Valentina Žikić, a u drugoj dr Iljana Danilović. U ambulanti na Toploj od 7:00 do 14:00 sati radi dr Tanja Zgradić, a u Igalu dr Ana Popović.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com