Društvo

PROLJEĆE 2018:SREVISNE INFORMACIJE

Uz duže sunčane periode, temperatura na jugu zemlje do 26 stepeni

VODOVOD HN: ZBOG HVARIJE NA MREŽI KUMBOR BEZ VODE DO 11h – Potrošači donje rivijere, u Kumboru, zbog havarije na mreži nemaju vodu. Radovi na sanaciji kvara su u toku a završetak i normalizacija vodosnabdijevanja su najavljeni do do 11 časova.

CEDIS :DJELOVI GRADA BEZ STRUJE OD 60 MINUTA DO 6 SATI –  do 15 sati bez struje će biti dio Kamenara i Đurića.Od 08 do 09 sati – kratkotrajni prekidi u napajanju strujom dijela Igala (Petlja) i naselja Topla (Prvoborac).

AUTOBUSKI PREVOZ

Stigli su na vrijeme putnici iz Sarajeva, Centrotransom.Banbus-om iz Beograda , iz Leskovca Ozlem-om i Neobas-om iz Banja Luke, Neobas večeras polazi za Banja Luku u 22,30 kao i srijedom i subotom.Mjesta ima na više desetina linija svakodnevno kojima smo povezani sa većim gradovima zemalja u okruženju.

AERODROM TIVAT

Za danas predviđeno 16 letova, na pojedinim su izmjenjeni termini u odnosu na prvobitno planirane. Montenegroearlines za Helsinki umjesto u 06:15, odletio u 06:37, za Beograd umjesto u 06:40 u 06:45. Smart lynx za Talin kasniće čak 60 minuta-polijeće u 09:30 . Za Nant po redu letjenja u 08:50 Travel service , Israair za Tel Aviv u 09:50.

GRANIČNI PRELAZI
U susret vikendu, juče na graničnim prelazima koje kontrolišu iz Granične policije sektor jug, registrovali su 10.207 putnika , vozila 2.647 , a plovila sedam. Pronađena je falsifikovana putna isprava a izdata su i dva prekršjana naloga za plaćanje novčane kazne.

STANJE NA PUTEVIMA

Saobraćaj je umjerenog intenziteta.

Povoljni vremenki uslovi idu na ruku vozačima, a iz Auto moto saveza svakako savjetuju da vozite oprezno, posebno na sjeveru zemlje. Na putu Cetinje-Budva saobraćaj na mjestima izvođenja radova je jednom trakom naizmjenično i regulisan je semaforskom signalizacijom. Oprezno i srećan put!

 

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com