IzdvojenoTurizam

PRIZNANJE NTO „WILD BEAUTY AWARD 2018“ ZA HG CASA DEL MARE IZ HERCEG NOVOG

Priznanje NTO „Wild Beauty Award 2018“ za domaći hotelski menadžment brend dobila je HG Casa del Mare iz Herceg Novog. Na svečanosti koja je održana u „Vladinom domu“ na Cetinju dodijeljeno je pet nagrada i četiri priznanja pojedincima i organizacijama za izuzetan doprinos unapređenju kvaliteta turističke ponude u 2018. godini.

Odluku o kategorijama i nagrađenima donio je žiri za dodjelu “Wild Beauty Award 2018”, kojim je predsjedavao Damir Davidović, državni sekretar Ministarstva održivog razvoja i turizma, a članovi su bili: Željka Radak Kukavičić, direktorica NTOCG, Ćazim Hodžić, direktor Direktorata za razvoj turističke destinacije i turističku infrastrukturu u Ministarstvu održivog razvoja i turizma, profesor dr Ivo Županović, profesor gitare Srđa Bulatović, profesor kulinarstva Milan Bukarica, Svetlana Popović Vujotić, novinarka RTCG i Sanja Golubović, urednica i novinarka.

Dobitnici Nagrade WBA 2018 su: Hotel godine: „The Chedy Luštica Bay“, Mali hotel godine: „La Roche“ Tivat, Restoran godine: „Murano Restaurant“ Hotel Regent Porto Montenegro, Plaža sezone: „Drobni pijesak“ Budva i Manifestacija godine: „KotorArt festival“ Kotor. Dobitnivi Priznanja WBA 2018 su: Event destinacija: „Porto Montenegro“, Razvoj Agroturizma: „Domaćinstvo Kljajić“ Berane, Implementacija standarda u hotelijerstvu: „HG Budvanska Rivijera“ i Domaći hotelski menadžment brend: „ HG Casa del Mare“ Herceg Novi.

Dodjela prestižnog nacionalnog priznanja WBA ustanovljena je 2005. godine u cilju podsticanja i afirmacije sektora turizma, unaprijeđenja kvaliteta, promocije i konkurencije, kreiranja i prepoznavanja vrijednosti, a slijedeći strateško opredjeljenje za stvaranje održivog i prepoznatljivog turističkog proizvoda Crne Gore, čija je osnovna premisa kvalitet na svim nivoima turističke ponude.

Uručene su pohvale, skulpture i plakete “Lovćen“ (autora docenta Fakulteta likovnih umjetnosti na Cetinju Nenada Šoškića i docenta za grafički dizajn na Fakultetu likovnih umjetnosti na Cetinju Ane Matić). Manifestacija je organiyovana pod pokroviteljstvom Predsjednika Crne Gore.

 

 

 

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com