Društvo

PRESS: ZAVRŠENO ASFALTIRANJE PET LOKACIJA U PRIJEVORU

U Mjesnoj zajednici Prijevor, koja broji oko 40 domaćinstava, prethodnih dana je asfaltirano pet lokacija, ukupne površine 1300 kvadratnih metara. Kako je kazao predsjednik te mjesne zajednice Goran Malavrazić, u sanaciju glavne putne dionice nije ulagano više od 30 godina, a sada su sanirane najkritičnije tačke tog puta.

Kako je pojasnio, sredstva za asfaltiranje četiri lokacije obezbijedila je Opština Herceg Novi sa 15 hiljada eura, dok su za poslednju lokaciju sredstva obezbijedili mještani i Mjesna zajednica, a veliku pomoć u realizaciji pružio je i izvođač radova, kompanija “Fortis mont”.

Malavrazić je naglasio da mještani veliku zahvalnost duguju gradskoj upravi, ali da postoje i planovi za dalje unaprijeđenje kvaliteta života Prijevorana, poput uređenja dječijeg igrališta u donjem dijelu zaseoka Beci, kao i bolja regulacija autobuskih linija, prvenstveno zbog djece.

-U razgovorima smo sa Opštinom Herceg Novi oko postavljanja rasvjete od Debelog brijega do zaseoka Beci, kao i u zaseocima Konjevići i Malta. Dosta ljudi se vraća u Prijevor i obnavljaju stare kuće. Sve zajedno ovo govori da sa malo ulaganja možemo uraditi zaista mnogo, poručio je Malavrazić.

Takođe, ovih dana će otpočeti radovi na asfaltiranju ulice Novo mesto u naselju Gomila.

1 komentar

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com