DruštvoSport

PRESS: UREĐEN BOĆARSKI TEREN U MELJINAMA

Proteklih dana završeno je asfaltiranje boćarskog terena u Meljinama. Radove je finansirala Opština Herceg Novi, izvedeni su na inicijativu Boćarskog kluba „Meljine“, a u saradnji sa Mjesnom zajednicom Meljine.

„Uređenje terena za boćanje u Meljinama urađeno je u cilju popularizacije i razvoja ovog sporta, koji je tradicija u Novom i Boki. Posebno je značajno to što Boćarski klub „Meljine“ ima podmladak koji koristi ovaj teren i vjerujem da ćemo na njemu gledati sve više mladih ljudi“, kazao je potpredsjednik Opštine Miloš Konjević.

Kako dodaje, inicijativa za pomoć Opštine u sređivanju terena upućena je od strane Boćarskog kluba „Meljine“ na redovnom prijemu za građane, potom razmotrena i došlo je do realizacije. Na isti način će se i ubuduće nastaviti saradnja lokalne uprave sa građanima.

Radovi na uređenju zoga podrazumijevali su nasipanje tampona i valjanje radi pripreme terena za asfaltiranje, pripremu podloge za asfalt i asfaltiranje površine od 315 kvadratnih metara, a izvela ih je kompanija „Fortis Mont“.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com