Sport

PRESS: TOMANOVIĆ I CIMBALJEVIĆ NAGRAĐENI OPŠTINSKIM PRIZNANJEM

Opština Herceg Novi nagradila je danas sportiste Karate kluba “Šotokan tim” Luku Tomanovića (11) i Sergeja Cimbaljevića (12) za ostvarene uspjehe u prethodnom periodu, kao i osvojenim priznanjima na prošlom Balkanskom prvenstvu održanom u aprilu u Beogradu.

Iako su tek završili šesti razred osnovne škole, Luka je do sada osvojio petnaestak medalja, a Sergej čak 30. Ovo je prvi put da im Opština Herceg Novi na ovaj način odaje priznanje za postignute uspjehe.

Sekretar za društvene djelatnosti i sport Darko Klasić, istakao je da će grad uvijek podržavati borilačke sportove koji promovišu Herceg Novi po turnirima u regionu i klubove koji od naše djece prave dobre sportiste i još bolje ljude.

Kako je kazao predsjednik Karate kluba “Šotokan tim” Danilo Bošković, radi se o vrsnim sportistima koji dobro rade, sa još boljom perspektivom.

-Želim im svu sreću u budućnosti, svim našim sportistima. Imamo podršku Opštine, što je vrlo dobro, jer ovoj grani sporta zaista jeste potreban oslonac. Imamo dobru djecu, dobre sportiste koji jesu primjeri dobrog ponašanja, kazao je Bošković, uz poruku da će se klub i ubuduće truditi da Herceg Novi predstavlja na dostojan način.

1 komentar

  1. A da malo provjerite sta ste napisali u tekstu a sta pise na plaketama?!Ovo su priznanja za osvojene medalje na Balkanskom prvenstvu u Istanbulu za 2017 godinu.Na Balkanskom prvenstvu u Beogradu, odrzanom ove godine,medalje su osvojili Sergej Cimbaljevic i Bojan Vulovic.Lijepo bi bilo da se i te plakete uruce djeci onako kako dolikuje.Opstina Herceg Novi treba da bude ponosna na njih!Sve cestitke djeci kao i nihovim trenerima

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com