IzdvojenoSport

PRESS: PRIJEM ZA VK JADRAN VETERANI I OPŠTINSKO PRIZNANJE PRVACIMA EVROPE

Predsjednik Opštine Stevan Katić uručio je danas opštinsko priznanje prvacima Evrope, vaterpolo klubu Jadran Veterani iz Herceg Novog.

U finalnoj utakmici Evropskog prvenstva za veterane u kategoriji 35+ u Kranju, Slovenija ekipa Jadran Veterani osvojila je prvo mjesto i zlatnu medalju, što je veliki uspjeh za Herceg Novi i cijelu Crnu Goru.

Igračima su čestitike uputili  predsjednik Katić, potpredsjednik Miloš Konjević i sekretar za društvene djelatnosti i sport Darko Klasić. Oni su im se zahvalili što na najbolji način predstavljaju svoj grad, u kojem je vaterpolo tradicija i simbol.

Opština će nastaviti da pruža podršku radu kluba, jer su ovakvi rezultati najbolji pokazatelj koliko je ona opravdana, poručio je predsjednik Katić. Takođe, lokalna uprava će nastaviti da pomaže održavanje turnira vaterpolo veterana u okviru sportskog programa Praznika mimoze, za koji se očekuje da će i u narednoj godini u naš grad dovesti najmanje 200 takmičara.

Priznanje je u ime kluba primio predsjednik Siniša Matijašević, koji se zahvalio na podršci Opštini Herceg Novi i lokalnoj Turističkoj organizaciji. Kako je kazao, zadovoljni su jer su „otišli na mala vrata, a vratili se sa zlatnom medaljom“. Članovi Jadran Veterana istakli su da je podrška koju imaju u zajednici najbolji motiv da nastave uspješno da predstavljaju svoj grad i promovišu vaterpolo sport i zdrav duh.

 

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com