Društvo

PRESS: POČELA JAVNA RASPRAVA O NACRTIMA ODLUKA O LOKALNIM KOMUNALNIM I ADMINISTRATIVNIM TAKSAMA

All-focus

Javna rasprava o nacrtima Odluke o lokalnim komunalnim taksama i Odluke o lokalnim administrativnim taksama počela je i biće otvorena do 31. jula, obavještavaju iz Sekretarijata za finansije i lokalne javne prihode Opštine Herceg Novi. Centralna javna rasprava biće održana u Velikoj sali Opštine Herceg Novi, 30. jula u 12 časova.

Sekretarijat za finansije i lokalne javne prihode je shodno odredbama Odluke o organizaciji i načinu rada lokalne uprave Opštine Herceg Novi, utvrdio je Nacrt Odluke o lokalnim komunalnim taksama i Nacrt Odluke o lokalnim administrativnim taksama i za iste odredio javnu raspravu u trajanju od 15 dana.

Tokom trajanja javne rasprave nacrti odluka biće izloženi u prostorijama Opštine Herceg Novi, u kancelariji broj 69 i objavljeni na sajtu opštine.  Zainteresovana pravna i fizička lica mogu javnim uvidom ostvariti učešće u postupku svakog radnog dana od 11.30 do 13.30 časova u prostorijama Opštine Herceg Novi.

Predloge, primjedbe, sugestije i mišljenja na utvrđeni Nacrt Odluka, zainteresovani subjekti mogu dostaviti u pisanoj formi preko građanskog biroa Opštine Herceg Novi ili elektronskim putem na adresu: lokalni­­_prihodi@hercegnovi.me, najkasnije do 31. jula 2019. godine.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com