IzdvojenoSport

PRESS: OPŠTINSKO PRIZNANJE ZA KARATISTKINJU JOVANU DAMJANOVIĆ

Jovanu Damjanović, 11-godišnju sportistkinju Karate kluba Bijela, koja je prošlog mjeseca na Svjetskom kupu za mlađe kategorije u Umagu (HRV) osvojila zlatnu medalju, Opština Herceg Novi nagradila je priznanjem za postignuti uspjeh.

Damjanović je u veoma jakoj svjetskoj konkurenciji, u kategoriji do 40 kilograma, osvojila zlatnu medalju bez izgubljenog poena. Ističe da je postignuti uspjeh rezultat njene ljubavi prema karateu, ali i velike požrtvovanosti trenera Slađana Mikulića.

Kako je sekretar za društvene djelatnosti, sport i omladinu Darko Klasić kazao, Opština Herceg Novi podržava i podržavaće uspješne klubove i sportiste, a pogotovo afirmaciju ženskog i karate sporta.

Trener Mikulić zahvalio se Opštini Herceg Novi koja kontinuirano prati i nagrađuje rad kluba, kao i sekretaru Klasiću i njegovom timu na priznanju uručenom takmičarki.

-I dalje ćemo nastojati da predstavljamo Opštinu Herceg Novi i državu  na pravi način, kao što smo i do sada činili. Mi smo klub sa velikim entuzijazmom, treniramo dva puta dnevno, što mali koji klub ovdje u Herceg Novom radi. Samim tim, rezultati ubuduće neće izostati, poručio je Mikulić.

Karatiste kluba iz Bijele 1. septembra očekuje veliki turnir u Hrvatskoj u Čakovcu, gdje će učestvovati preko 1000 takmičara. Do tada, svakog narednog vikenda će učestvovati na turnirima u Crnoj Gori i regionu.

Takođe, Karate klub Bijela će po drugi put biti organizator međunarodnog karate turnira Grand Prix Montenegro, koji će biti održan 20. oktobra, a povodom Dana Opštine Herceg Novi. Do danas je već prijavljeno 472 takmičara iz sedam država i 39 klubova.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com