Društvo

PRESS: NA INICIJATIVU OPŠTINE HERCEG NOVI PRODUŽENA LINIJA GRADSKOG PREVOZA U HERCEG NOVOM

Linije gradskog prevoza u Herceg Novom od ponedeljka, 17.  septembra će saobraćati do ulaska u Sutorinu, tačnije objekta „Voli“, što je prvi put da je linija produžena od uvođenja javnog prevoza prije oko tri decenije.

Na ovaj način izlazi se u susret potrebama brojnih građana, mještanima naselja Bajkovina i Njivice, kao i brojnim zaposlenima velikih poslovnih centara u ovom dijelu grada, kojima će produžena linija umnogome olakšati prevoz do posla.

Izmjenu linije inicirala je Opština Herceg Novi, a dogovor je postignut zahvaljujući dobroj saradnji sa preduzećem „Blue line“, koje obavlja usluge javnog gradskog prevoza, i kompanijom „Voli“.

Ovom izmjenom, završna stanica linija Igalo – Kamenari  i Igalo – Meljine biće ispred objekta „Voli“, koji je prepoznao potrebu i na svom parkiralištu ustupio dovoljnu površinu za stajalište i okretnicu autobusa. Završeno je ocrtavanje horizontalne signalizacije, a do ponedeljka će biti i postavljeno stajalište.

Osim toga, biće uvedeno još jedno stajalište, na raskrsnici prema naseljima Servisna zona i Bajkovina, radi građana koji žive i rade u ovom dijelu grada.

Takođe, lokalna uprava i preduzeće „Blue line“ dogovorili su da će u narednom periodu biti bolje regulisan gradski prevoz prema Sutorini, čime će nastojati da maksimalno izađu u susret molbama i potrebama mještana.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com