DruštvoIzdvojeno

PRESS: DELEGACIJA OPŠTINE NA PRIJEMU KOD ŠAPIĆA – SASTANAK O SARADNJI HERCEG NOVOG I NOVOG BEOGRADA

Delegaciju Opštine Herceg Novi, koja u glavnom gradu Srbije boravi povodom održavanja programa Dani Herceg Novog u Beogradu, juče je ugostio predsjednik Opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić. Objavljujemo saopštenje koje nam je tim povodom proslijeđeno.

Sa Šapićem su o uspostavljanju saradnje razgovarali predsjednik Opštine Herceg Novi Stevan Katić, potpredsjednik Miloš Konjević i direktor Turističke organizacije Pavle Obradović. Centralne teme bile su mogućnosti za povezivanje u oblasti kulture, turizma, privrede i posebno sporta, obzirom da je Šapić poznaje prilike i mogućnosti jer je kao nekadašnji vaterpolista bio vezan za Herceg Novi.

Predstavnici Opštine Herceg Novi istakli su zadovoljstvo prijemom, te poručili da postoji mnogo razloga za bližu saradnju sa Opštinom Novi Beograd. Herceg Novi nastoji da se umreži sa što većim brojem gradova, te da prijateljstvo među lokalnim upravama svi zajedno iskoristimo za međusobnu promociju i zajedničke projekte.

Kako su istakli, ne fali primjera dobre saradnje Herceg Novog sa Beogradom, pa je samo od početka ove godine realizovano više događaja: gostovanje Karavana mimoze u centru Beograda, Skadarlijske večeri i predstava “Dobrodošli u kabare Beograd” na 50. Prazniku mimoze, a sada i program Dani Herceg Novog u Beogradu.

Dogovorena je uzvratna posjeta predsjednika Opštine Novi Beograd Herceg Novom, tokom ove godine.

Tokom dana, predstavnici Opštine su obišli promo pulteve Turističke organizacije Herceg Novi, koja ovog vikenda promoviše turističku ponudu grada u centru Beograda.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com