Društvo

PRES SLUŽBA: NAJAVLJENA SKORA SANACIJA MANASTIRSKE ULICE

Manastirska ulica na Savini biće uskoro sanirana, potvrdio je tokom današnjeg razgovora sa građanima potpredsjednik Opštine Herceg Novi Miloš Konjević, saopštavaju iz press službe.

Na molbu građana i u njihovom prisustvu potpredsjednik Konjević je obišao naselje Savina. Dio Manastirske ulice, kako su objasnili građani, godinama je u veoma lošem stanju i neophodna je sanacija.

U prethodnom periodu građani su više puta apelovali na lokalnu upravu, ali uprkos obećanjima pomaka nije bilo. Obradovala ih je vijest da je sanacija dijela Manastirske ulice izvjesna i zahvalili su se Konjeviću na razumijevanju i želji da pomogne. Građani su, takođe, pokazali volju da pomognu sanaciju prikupljanjem određenog dijela sredstava, po sopstvenim mogućnostima, piše u saopštenju pres službe.

U najskorijem roku treba da bude urađen premjer i predračun radova, istakao je Konjević, kako bi se znao iznos sredstava potrebnih za sanaciju. Nakon što budu sprovedene potrebne procedure može se krenuti u posao. Kako je dodao, posebno ga je obradovao optimizam i želja mještana da doprinesu što bržoj i kvalitetnijoj sanaciji Manastirske ulice, saopštavaju iz opštinske pres službe.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com