Please assign a menu to the primary menu location under MENU

Društvo

PREDSTAVNICI VODOVODA POSJETILI KONAVOSKO KOMUNALNO DRUŠTVO

Predstavnici hercegnovskog Vodovoda boravili su u radnoj posjeti Konavoskom komunalnom društvu u Čilipima, a obišli su i  transportni cjevovod Plat –Debeli Brijeg.  Cilj posjete je bio razmjena iskustava iz domena tehničke  i finansijske problematike u oblasti vodosnabdijevanja i kanalisanja otpadnih voda.

U delegaciji  hercegnovskog Vodovoda bili su direktorica  Olivera Doklestić  i tehnički direktor  Mićo Stojanović,  zajedno sa Nikolom Mirkovićem iz firme CMC, stručnim konsultantom  za održavanje transportnog cjevovoda Plat-Debeli brijeg.

Direktor Konavoskog komunalnog društva  Marko Glavić je predstavnike novskog vodovoda upoznao sa brojnim novinama u upravljanju vodovodnim i kanalizacinim sistemom na području Konavala.

– Predstaljena je struktura cijena za usluge vodosnabdijevanja i kanalisanja otpadnih voda, inovacije u automatskom upravljanju pumpnim postrojenjima, kao i mogućnosti u oblasti daljinskog očitavanja vodomjera. Nakon  sastanka organizovan je obilazak transportnog cjevovoda Plat-Debeli brijeg  i razmatrani problemi koji su uspješno riješeni u predhodnom periodu kao i aktuelna problematika vezana za urbanizaciju  Konavala i uticaj urbanizacije na trasu cjevovoda koji se nalazi u magistralnom pojasu, saopšteno je iz Vodovoda.

Predstavnici Vodovoda uputili su  poziv predstavnicima Konavoskog komunalnog društva da posjete njihove objekte i postrojenja u cilju razmjene iskustava i nastavka uspješne dobrosusjetske saradnje.

Ostavite Vaš komentar

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com