Društvo

PREDSTAVNICI OPŠTINE U POSJETI UBLIMA

Potpredsjednica Opštine Herceg Novi Danijela Đurović i saradnici posjetili su danas Mjesnu zajednicu Ubli, gdje su sa mještanima razgovarali o problemima i mogućnostima poboljšanja uslova za život i rad u tom selu.

Na sastanku je istaknuta potreba za još boljom regulacijom odvoza otpada na deponiju Tisove grede, pa će tim povodom Služba komunalne policije i inspekcijskog nadzora pojačati kontrolu, te u saradnji sa radnicima preduzeća „Čistoća“ dva puta mjesečno vršiti nadzor odvoza i odlaganja otpada.

Predstavnici MZ Ubli ukazali su i na kvarove na rasvjeti na pojedinim mjestima u selu, kao i na potrebu „krpljenja“ puteva na nekoliko lokacija. Takođe se govorilo i o mogućnostima valorizacije napuštenih objekata, kao i o uspostavljanju komunikacije sa Opštinom Kotor po konkretnom pitanju poboljšanja putne mreže i prilaza Ublima.

Sastanku sa mještanima Ubala prisustvovali su i v.d. Sekretar za komunalne djelatnosti i ekologiju Aleksandar Kovačević, v.d. direktora preduzeća „Čistoća“ Milica Kostić, v.d. Sekretarka za lokalnu samoupravu Vesna Samardžić, šef sektora održavanja puteva „Komunalno stambenog“ preduzeća Dragan Mitrović, kao i komunalni policajac Vasilije Seferović i načelnica Službe komunalne policije i inspekcijskog nadzora Marija Andrić.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com