Kultura

PREDSTAVA “HOTEL 88” ODUŠEVILA HERCEGNOVSKU PUBLIKU

Hit predstava „Hotel 88“, koju je režirala naša sugrađanka Staša Koprivica, odigrana je sinoć na Kanli kuli, a brojna publika je dugo aplaudirala glumačkoj ekipi koju čine Tamara Krcunović, Anđela Jovanović, Andrija Kuzmanović i Vladimir Aleksić.

-Ljudi su uživali, a i mi. Divno je kada se promjeni prostor, to je za glumca uvijek neka novina, a naročito na ovakvom mjestu gdje je u pozadini more. Predstava se prirodno uklapa u ovaj ambijent. To je važno jer uvijek tražimo način da publici približimo priču što više – rekla je Tamara Krcunović i dodala da publika različito reaguje, ali i da to zavisi od njihove inspiracije.

Predstava “Hotel 88” rađena je po motivima komada “Privatni život” Noela Kauarda, a od premijere u aprilu 2017. godine odigrana je više od stotinu puta.

-Krećemo da radimo novu predstavu 15. avgusta. Mi je zovemo Hotel 2. Isto se dešava u hotelu samo što su neke druge sudbine i ista je glumačka ekipa – kazala je Krcunović.

Tamara Krcunović je nedavno završila snimanje serija „Vojna akademija“ i „Južni vetar“. Ne krije da joj je bilo zanimljivo da radi na ovim projektima  jer je dobila akcioni zadatak.

-Prošla sam i kroz obuku. Imala sam vojničke zadatke koje je trebalo da izvršim a koji obuhvataju tuče, pucnjave. Uglavnom tako nešto nikada do sada nisam radila. Od septembra će biti na programu – objasnila je mlada glumica.

Dodala je da je svaka uloga novi izazov. Pored karaktera koji savladavate, vrlo često se savlada i neko novo zanimanje.

-U „Južnom vetru“ igram Nikšićanku, ćerku mafijaša koja je diskutabilnog karaktera i prvi put sam u ulozi Crnogorke. Drago mi je zbog toga, jer sam sa lektorkom vježbala govor sa tog područja – istakla je Krcunović i najavila rad na predstavi „Lepa Brena project“.

-Vlada Aleksić i Olga Dimitrijević pripremaju ovaj pozorišni komad. Premijera će biti krajem novembra. To je priča bivše Jugoslavije koja se tiče svih nas, kroz mit o Lepoj Breni – završila je Krcunović.

Naredna predstava „Balkanski sex i grad, čipka i čokolada“ biće odigrana 25. jula na Kanli kuli.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com