DruštvoIzdvojeno

PREDSJEDNIK OPŠTINE UGOSTIO PREDSTAVNIKE ISLAMSKE ZAJEDNICE U BOKI I BUDVI

Predsjednik Opštine Herceg Novi Stevan Katić ugostio je danas predstavnike Islamske zajednice za Boku Kotorsku i Budvu i tom prilikom čestitao predstojeći praznik Kurban-Bajram.

Katić je, u duhu ovog velikog praznika, poželio da svi naši sugrađani muslimanske vjeroispovjesti žive u zdravlju i veselju, da ih prate privatni i poslovni uspjesi, a da praznik sa svojim porodicima proslave u miru i radosti.

Kako saopštavaju iz Press službe Opštine, predsjednik Katić je razgovarao sa glavnim imamom Mehom efendijom Martinovićem i pravnikom Islamske zajednice za Boku i Budvu Admirom Osmanovićem. Sastanku su prisustvovali potpredsjednici Opštine Danijela Đurović i Miloš Konjević, kao i odbornik Dragan Šimrak.

Osim upoznavanja sa aktivnostima i planovima, tokom prve zvanične posjete novom rukovodstvu lokalne uprave potvrđeno je da je Opština otvorena za komunikaciju i pozitivno gleda na projekte koji mogu doprinijeti poboljšanju kvaliteta života pripadnika islamske zajednice.

Skladan, miran suživot svih građana Boke Kotorske, poštovanje i međusobna tolerancija zajednički su interes i to će biti temelj za dalju saradnju, zaključeno je na sastanku.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com