Turizam

PRAZNIK MIMOZE DONIO RADOST I TREBINJU

I 49. Praznik mimoze ulazi, u dobroj atmosferi i uz odlične ocjene u  finiš. Nakon uspješne promocije u gradovima regiona,  karavan je juče bio u Trebinju. Kako se i očekivalo, novska Gradska muzika, mažoretke, trombonjeri, klovnovi donijeli su Trebinjcima dah mora, ljepotu mimoze, vedre koračnice, dinamične  koreografije, riječju  duh praznika osmišljenog u slavu cvijeta i proljeća.

Defile i planirani program  pratilo je više stotitna oduševljenih građana. Mnogi su dobili po grančicu mimoze, prihvatajući poziv da dođu na preostale fešte Praznika mimoze.
Bila je ovo prilika i da se sretnu gradonačelnik Trebinja Luka Petrović i predsjednik Opštine Herceg Novi, Stevan Katić.

-Ovo je regionalna manifestacija od značaja za cijeli ovaj prostor i drago mi je da su je naši prijatelji i braća iz Herceg Novog organizovali i posvetili jedan dan u ovom programu našem gradu– kazao je Petrović.

Predsjednik Herceg Novog, Stevan Katić pozvao je Trebinjce, ali i sve građane Republike Srpske da i danas budu  u Herceg-Novom, na Škveru, na još jednu svetkovinu mimoze. Razni programi odvijaće se do kraja februara, podsjetio je Katić.

Karavan mimoze u Trebinju i  maskenbal u hotelu “Leotar” organizovali su sa Novljanima, trebinjska Turistička organizacija, uz pokroviteljstvo Grada Trebinja.

Ovim je završena promotivna, regionalna turneja karavana, koji je prethodno obišao Jagodinu, Zlatibor, Banja Luku, Beograd, Bjeljinu i Podgoricu.

Nema Komentara

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com