DruštvoEkonomijaTurizam

PORTONOVI: U LONDONU OZVANIČEN POČETAK PRODAJE STANOVA I APARTMANA

Portonovi je  predstavljen  u  Londonu i time je od danas  ozvaničen početak  prodaje stanova i apartmana u budućem kompleksu –  informisala je Adrijana Husić, menadžer za korporativne komunikacije i društveno odgovorno poslovanje.

[image_with_text image=’http://www.radiohercegnovi.net/wp-content/uploads/2016/07/2016-07-14-Portonovi-London-General-2.jpg’ title=” title_color=” title_tag=”]

U saopštenju koje je dostavljueno medijima, između ostalog je navedeno: od danas,  prvi i željno iščekivani ekskluzivni stanovi i apartmani u okviru najnovije luksuzne destinacije na Jadranu su na prodaji. Portonovi, luksuzni projekat vrijedan 650 miliona eura kreiran je tako da upravo Crnu Goru najprobirljiviji svjetski putnici biraju za svoju destinaciju; kao takav, gradi se na predivnoj obali Boke Kotorske. Prvo otvaranje se očekuje u drugoj polovini 2017. godine. Ukupno 133 stanova i apartmana se od danas nalaze na prodaji, od čega je 89 u dijelu Lower Village, a 24  u dijelu Marine. Svi oni, biće završeni i spremni za useljenje u drugoj polovini 2017. godine.

[image_with_text image=’http://www.radiohercegnovi.net/wp-content/uploads/2016/07/2016-07-14-Portonovi-London-Ahmet-Erentok.jpg’ title=” title_color=” title_tag=”]

-Kreiramo destinaciju koja će nadilaziti očekivanja a ujedno pružati neka od najboljih iskustava današnjice i postati mjerilo kvaliteta ubuduće’’, istakao je Ahmet Erentok, predsjednik Odbora direktora kompanije Azmont Investments koja je vlasnik Portonovi rizorta.

– Već prva interesovanja nam ukazuju da imamo osnova da očekujemo uspješnu prodaju, i zaista se radujemo prvim stanovnicima Portonovog naredne godine, dodao je Erentok.

Erentok je  dodao da je riječ o  sofisticiranim  nekretninama koje su smještene na uskom i ekskluzivnom dijelu zaliva  Boke.

Takav je podsjećaju iz Azmonta i kompleks koji grade , na površini od 26 hektara sa 290 jedinica – od luksuznih nekretnina kao što su prostrane gradske kuće smještene u srcu Portonovi naselja koje odišu meditarenskim  stilom, do stilizovanih vila ušuškanih u uređenim vrtovima, te uglađene penthouse stanove koji gledaju na marinu.

Budući vlasnici u Portonovom imaju priliku da biraju između brojnih brižljivo pripremljenih opcija koje su kreirali  stručnjaci renomiranih  kompanija  Harper Downie i CallisonRTKL. Harrods Interiors je kompanija koja je bila zadužena za pripremu i opremanje pokaznih stanova u dijelu Lower Village u Portonovi rizortu.  Portonovi će takođe biti dom prvog One&Only-ija u Evropi čije je otvaranje planirano  u 2018. godini.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com