Ekonomija

PORTONOVI PROMOVISAN NA MEĐUNARODNOM TRŽIŠTU

Portonovi, projekat vrijedan 650 miliona eura, predstavljen je na MIPIM-u najvećem svjetskom sajamu nekretnina koji je održan u Kanu. Promocija je organizovana u sklopu delegacije Ministarstva za održivog razvoj i turizam, predvođena ministrom Pavlem Radulovićem.

Posjetioci crnogorskog štanda, imali su priliku da se upoznaju sa sadržajima koje će Rizort nuditi, ali i da dobiju više informacija o mogućnosti investiranja.

-Kao kompaniju koja je već pet godina u Crnoj Gori, posebno nas raduje činjenica je ova zemlja sve prepoznatljivija kao destinacija i ujedno interesantnija svjetskim putnicima i investitorima iz različitih zemalja, saopšteno je iz kompanije

Tokom prva tri mjeseca ove godine, Portonovi rizort, sa akcentom na Marinu, predstavljen je na međunarodnim nautičkim sajmovima u Dizeldorfu i Istanbulu.

-Azmont Investments u narednom periodu nastavlja sa predstavljanjem projekta. Sledeći nastup je u Londonu krajem ovoga mjeseca.

Portonovi, vrijedan 650 miliona eura, osmišljen je tako da Crnu Goru postavi na svjetsku mapu kao sljedeću destinaciju za probirljive svjetske putnike, a gradi se na samom ulazu u Boko Kotorski zaliv.

-Otvaranje rizorta će se odvijati u nekoliko faza, počev od ove godine. Portonovi rizort, veličine 26ha, će imati 275 nekretnina. Dodatno, prvi One&Only hotel u Evropi, sa integrisanim Espace Chenot Health Wellness Spa Montenegro, nalaziće se u Portonovom. Ono što posebno izdvaja rizort i čini njegovu okosnicu jeste potpuno nova i najmodernija D-Marin Portonovi Montenegro marina.

Glavni investitor Portonovi rizorta je kompanija Azmont Investments, jedan od vodećih u Crnoj Gori. Za sada, Portonovi je glavni projekat kompanije, a dobro poznati investitor je otvoren za dalja ulaganja ne samo u Crnoj Gori, već i u drugim zemljama.

MIPIM – najveći svjetski sajam nekretnina ugostio je 24. 200 učesnika tokom četiri dana izložbi, konferencija i networking događaja. Predstavnici 100 zemalja i . 3100 kompanija okupili su se kako bi predstavili najveće međunarodne projekte – od stambenih do komercijalnih, hotela, turističkih i logističkih nekretnina.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com