Turizam

PORTONOVI PREDSTAVLJEN NA EVROPSKIM TRŽIŠTIMA

Otvaranje Portonovi rizorta koje se očekuje u 2019. godini najavljeno je na brojnim sajmovima nekretnina i nautike u prvom kvartalu ove godine. Ovog mjeseca, Portonovi rizort predstavljen je na prestižnim Private Wealth forumima u Štokholmu i Ženevi, a u maju će biti promovisan u Londonu. Posjetioci crnogorskog štanda, imali su priliku da upoznaju dio onoga što će Rizort imati u ponudi, ali i da dobiju više informacija o mogućnosti investiranja.

Portonovi želi da promoviše Bokokotorski zaliv i čitavu Crnu Goru širom svijeta. Pored velikog interesovanja koje već postoji sa svih krajeva svijeta, ova neotkrivena turistička i rezidencijalna detinacija na Mediteranu, pružaće najviši standard usluge . Portonovi otvariće svoja vrata turistima, jahting eliti, investitorima, poslovnim ljudima i umjetnicima širom  zemlje. D-Marin Portonovi Marina kapaciteta 238 vezova, počeće sa radom u maju, a u ponudi će imati i brojne dodatne pogodnosti. Heliodrom, šoping i sofisticirana ponuda restorana na samoj obali mora samo su dio programa rizorta koji će cijele godine u ponudi imati različite aktivnosti.

-Portonovi se prostire se na 26 hektara luksuznog stambenog kompleksa i posjetiocima nudi širok dijapazon aktivnosti za razonodu i kvalitetan odmor. Stanovnici Portonovog će moći da biraju između 214 stanova u prvoj fazi izgradnje obalnog rezidencijalnog dijela Portonovi naselja i Marina rezidencija koje čine jednospratnice, penthausi i vile u čijem će se sklopu nalaziti restorani, butici, galerije i saloni najprestižnije svjetske ponude i D-Marin Portonovi marina duž 1,8km obale.

Prvi One&Only u Evropi čije je otvaranje planirano za ljetnju sezonu 2020. godinu, u ponudi će imati 113 hotelskih soba i 10 brendiranih vila na samoj obali sa privatnim vezovima i plažama. Globalno prepoznati Espace Chenot Heath Wellness Spa će svojim klijentima pružiti usluge najvišeg zdravstvenog ranga kroz svoj naučno utemeljen wellness program u 17 ordinacija.

Neki od najznačajnijih svjetskih događaja kada je tržište nekretnina u pitanju poželjeće dobrodošlicu Portonovi rizortu uz poruku da upravo ovaj projekat započinje novu epohu elitnog turizma u Crnoj Gori, postavljajući je među najatraktivnije destinacije širom svijeta, informišu iz kompanije Azmont.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com