Sport

FUDBAL: POLLINO OKUPIO TALENTE

U organizaciji Polino Sport kluba  u Sutorini od danas do nedelje održava se prvi od dva predviđena turnira Mimoza Kupa u malom fudbalu. Ovog vikenda održava se turnir za djecu rođenu 2009. i 2011. godine i mlađe. U konkurenciji igrača rođenih 2009. godine  učestvuju ekipe:  “Zlatna lopta” (Podgorica), Dadehs (Podgorica),Omladinac (Sarajevo), Leotar (Trebinje), Arsenal (Tivat), Orjen i Igalo.

U dvije godine mlađem godištu  2011. učestvu  Libertas (Dubrovnik) dvije ekipe škole fudbala Dadehs , “Zlatna lopta, Arsenal , Herceg Novi i Igalo.

Danas i sutra igraju se utakmice po grupama. Za sutra u 17 časova je predviđe revijalni meč ekipa Igala I omladinaca za 2006 godište.

U nedelju  završnog dana turnira za ovo godišta u prijepodnevnom terminu predviđena su  takmičenja u četvrfinalu i polufinalu. Tačno u podne predviđeno je takmičenje u šutiranju penala. Zatim slijede utakmice u obje selekcije za treća mjesta  Za nedelju u 15 časova organizatori su predvidjeli  utakmicu trenera i roditelja a zatim u 16 sati finalna utakmica turnira za 2011 godište   I sat kasnije finale ekipa 2009 godišta Na kraju turnira u 18 časova predviđeno je još jedno šutiranje penala i dodjela nagrada.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com