Izbori 2017.

POLITIČKI MARKETING 2017: DPS ODGOVORA DEMOKRATAMA

Kandidat DPS-a za odbornika, Miroslav Mijanović potpisuje saopštenje DPS-a, koje prenosimo u cijelosti.

Zašto su baš Demokrate izabrale temu cinizma nije nam poznato. Cinično je pričati o poštenju, a dugovati novac. Demokrate i dalje duguju dnevnice u iznosu od 20 eura mladima koje su angažovali da propagiraju njihova predizborna obećanja.
Cinično je pričati o kriminalu, a kriminalce iz svojih redova zapošljavati u Budvi. Demokrate ni nakon šest pokušaja nijesu objasnili javnosti ko su navodni kriminalci koji su bili na skupu Demokratske partije socijalista u Herceg Novom.
Cinično je pričati o zapošljavanju mladih, a zapošljavati kumove, svastike, braću od tetke ili strica. Demokrate nijesu demantovali nepotizam u zapošljavanju u Budvi i Kotoru.
Cinično je pričati o moralu, a kititi se tuđim perjem. Demokrate nijesu objasnili kolegama iz opozicije kako to da su sami pobjednici lokalnih izbora u Budvi i Kotoru, koji su održani istog dana i istog sata kada i parlamentarni izbori, čije rezultate ne priznaju i zbog kojih bojkotuju državni Parlament. Cinizam je staviti crvene tufne na Ralph Lauren košulje od 120 eura.

Cinizam je odricanje i preziranje svih kulturnih i društevnih vrijednosti. Mi znamo ko su Demokrate u Herceg Novom. Zato i reagujemo na svaku laž. I ovom pirlikom zahvaljujemo Demokratama što su svojim rječnikom, djelima, vrijednostima i prošlošću, olakšale izbor građanima Herceg Novog – ili časni, pošteni i sposobni ljudi ili pričalice i varalice u Ralph Lauren košuljama od 120 eura sa crvenom tufnom, stoji u saopštenju DPS-a.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com