DRUŠTVOIzdvojeno

POLICAJCI ODAJU POČAST UBIJENOM KOLEGI

Službenici Odeljenja granične policije  Herceg Novi, u subotu, 25. januara, položiće  cvijeće i zapaliti  svijeće na mjesto pogibije njihovog kolege, policajca Milutina Lekovića u Igalu.  Igor Rmandić, predsjednik Sindikata Odjeljenja granične policije Herceg Novi, na svom FB profilu pozvao je građane Herceg Novog da im se priruže.

-U subotu, 25. januara navršava se tačno 40 dana od kako je na svirep i podmukao način ubijen naš kolega Milutin Lekovic. Mi, njegove kolege, tog dana ćemo, uz prisustvo njegove porodice, obići mjesto gdje je prerano izgubio svoj život, položiti cvijeće i zapaliti svijeće.

Naše sugrađane Novljane pozivam da nam se pridruže da još jednom pokažemo zajedništvo i odlučnost da se borimo protiv onih koji nikome od nas ne žele dobro – napisao je Rmandić.

Okupljanje je zakazano u subotu, 25. januara u 14 h ispred zgrade CB Herceg Novi, odakle će  prošetati  do mjesta ubistva, gdje će uz polaganje cvijeća i paljenje svijeća, odati počast Milutinu Lekoviću.

Leković je ubijen u centru Igala nakon što je u njega sa zadnjeg sjedišta policijskog vozila pucao privedeni albanski državljanin. Za njegovo ubistvo  sumnjiči se albanski državljanin Ljuan Hasanaj (43), a sa njim su u trenutku ubistva bili njegov brat Ljuljzim Hasanaj (49) i majka Nure Hasanaj (67). Njima je pritvor produžen za još dva mjeseca.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com