Društvo

POJAČANA KONTROLA MORSKOG DOBRA NA KUPALIŠTIMA

S početkom glavne turističke sezone, Služba za kontrolu morskog dobra je intezivirala obilaske crnogorskih plaža na dnevnom nivou, saopštili su iz JP Morsko dobro.

Kontrolori morskog dobra na terenu evidentiraju da li su zakupci ispunili propisane ulove za organizaciju kupališta, a predmet kontrole je i ispunjenost svih obaveza koje su sadržane u Ugovoru o zakupu morskog dobra.

-Podsjećamo da će u narednih nekoliko dana na svim informativnim tablama biti postavljene nove grafičke folije koje je izradilo JP Morsko dobro. Na informativnim tablama će posebno biti istaknut broj ležaljki i suncobrana koji se mogu postaviti na kupalištu, informacije o spasilačkoj službi i radno vrijeme kupališta sa naznakom vremena do kada se plažni mobilijar naplaćuje.

Služba kontrole će pisati opomene zakupcima kod kojih kontorlori evidentiraju kršenje ugovorenih odredbi, a ukoliko zakupac ne otkloni nepravilnosti JP morsko dobro će otpočeti procedure raskida Ugovora o korišćenju morskog dobra-saopštili su iz JP Morsko dobro.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com