DruštvoIzdvojeno

PODRUMU “DELIĆ” 13 MEDALJA NA NOVOSADSKOM SAJMU I KANDIDATURA ZA APSOLUTNOG POBJEDNIKA

Dodjela priznanja, nagrada i pehara  86. Međunarodnog  poljoprivrednog sajma u Novom Sadu biće organizovana 11. maja, a  sa najuspješnijima, sa osvojenih čak 13 medalja, biće   Podrum “Delić” sa Tople 3.

Prema informaciji koju je proslijedio izvršni direktor  Podruma Delić, Aleksa Delić, na 96. ocjeni kvaliteta vina i jakih alkoholnih pića  u okviru Međunarodnog sajma u Novom Sadu, najvećoj manifestaciji te vrste u Jugoistočnoj Evropi, Podrum “Delić “je  učestvovao sa ukupno 13 uzoraka i to 11 vina i dva jaka alkoholna pića.

Iz službe za ocjenu kvaliteta Sajma  dobili su potvrdu da su uz ranije osvojene zaslužili još  dvije  medalje: zlatnu za domaću lozovu rakiju  i veliku srebrenu medalju za domaći brendi!

Tako se ukupan broj osvojenih medalja  Podruma Delić na ovogodišnjem sajmu popeo na 13 ili  osam  zlatnih i pet srebrenih!

Podrum Delić je proglašen i za  velikog  šampiona sajma vina a  nominovani  su i za aposolutnog pobjednika sajma vina i jakih alkoholnih pića.

Ekipa Crne Gore, čiji su predvodnici, osvojila je 26 zlatnih medalja, najviše od svih učesnika i kandidovala se za ekipnog šampiona Sajma.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com