Društvo

POČINJU PRIJAVE ZA TRKU KARIĆA

Treća trka karića, u organizaciji Nevladine organizacije Maškare,  u okviru Praznika mimoze, biće održana 7. marta u Herceg Novom, a prijave za najluđu vožnju ulicama grada počeće sutra 24. januara i trajaće do 29. februara.

Trka karića je prva takve vrste u Crnoj Gori i Herceg Novom, a i ove godine NVO Maškare organizuju u saradnji sa Opštinom Herceg Novi, Turističkom organizacijom i JUK Herceg Fest.

Trka će biti organizovana 7. marta sa početkom u 12 sati, čemu će prethoditi prijava takmičara, tehnički pregledi ispravnosti karića i provjera zaštitne opreme. Pravilnik i propozicije će biti, kao i do sada, bez izmjena, i biće dostupne za svakog ko se želi prijaviti. Trka međunarodnog karaktera i da se mogu prijaviti i učesnici iz regiona

Prijave će biti „on line“, na linku:  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeFotiAmd6Of2gp6et_r9nAbP-FEurhENtTGu4Nv6g2SdusEw/viewform

Pravo učešća imaju stariji od 14 godina u kategorijama jednosjed, dvosjed i trosjed. Takmičari od 14 do 18 godina moraju imati pisane izjavu jednog od roditelja.  Staza ostaje ista na dionici od starog Rudnika do Škvera, gdje će biti upriličena gozba za takmičare i posjetioce uz muzički dio programa. Mi smo jako ponosni na ovakav projekat i to što smo prvi put u Crnoj Gori organizovali jedan ovakav događaj daje nam još veću motivaciju da budemo najbolji u svemu što radimo. Nagradni fond biće veći nego prethodnih godina.

Napominjemo i da će sedam dana kasnije, 14. marta, uz podršku Opštine Herceg Novi, a u organizaciji NVO Maškare, biti organizovan 5. međunarodni karneval u Herceg Novom, koji će biti na ulicama grada u popodnevnim časovima.

To je uvertira u ceremoniju zatvaranja 51. Praznika Mimoze, tradicionalnom spaljivanju krnevala i velikom koncertu Željka Joksimovića.

 

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com