Društvo

POČINJE SPECIJALNA OLIMPIJADA U ZELENIČKOJ ŠKOLI

OŠ „Ilija Kišić“ organizuje XI Sportske susrete djece sa smetnjama u razvoju Crne Gore – Specijalnu olimpijadu. Svečano otvaranje je danas u 17 sati. Ove godine očekuju oko 150 učesnika, djece i roditelja koji su u njihovoj pratnji, kao i stručnog osoblja, a poziv su uputili 21 obrazovnoj ustanovi, resursnim i dnevnim centrima u Crnoj Gori.

Po tradiciji, u subotu (13.10) će u 9 sati u zbornici škole biti održan okrugli sto „Doprinos OŠ „Ilija Kišić“ i direktora Đorđija Radovića u unaprijeđenju statusa djece sa smetnjama u razvoju”. Planirani su i prateći programi – likovna i radionica lijepog pisanja. U subotu su na programu sportska takmičenja: 9:30 – fudbal, stoni tenis i pikado, 10:30 – atletika: 100m, 50m, 200m – brzo hodanje.

Svi učesnici imaće priliku i da u popodnevnim satima, u 16 časova, posjete Titovu vilu, dok je poslednjeg dana Olimpijade, u nedelju od 9 sati planirana vožnja brodom po zalivu, a potom u 12:00 časova proglašenje pobjednika i dodjela medalja, pohvala i priznanja.

 

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com