Sport

POČEO MEĐUNARODNI KOŠARKAŠKI TURNIR ZA MLAĐE PIONIRE „KARAČA 2019“

Od večeras do nedelje čelnici Košarkaškog kluba „Galeb“ organizatori su Međunarodnog košarkaškog turnira „Karača 2019“ na kojem učestvuju mlađi pioniri (igrači rođeni 2008 godine i mlađi) iz Hrvatske, BiH i Crne Gore. Na turniru igraju „Zadar“, All Star (Podgorica), Zvornik Basket (Zvornik), „Split“, “Probasket“ (Tivat) i domaćin „Galeb

Na košarkaškom terenu na Karači okupila su se večeras četiri sastava mlađih pionira a sutra će im se pridržiti dječaci iz Podgorice i Tivta u borbi za trofej “Karača”. Da zborovanje, košarci u čast, počne ozvaničio je Marinko Kovačević jedna od zvijeda košarke koji je ponikao u Herceg Novom ali i vratio se u svoj grad da znanjem afirmiše košarkaški sport i otkriva mlade talente. Posle otvaranja turnira, u kojem su učestvovale i članice Mažoret kluba Lili, održano je takmičenje u šutiranju trojki a aplauzi domaće publike i gostiju učinili su veličanstvenim početak velikog druženja koje će trajati naredna dva dana.

Na terenu na Karači su bili Dragan Vasiljević, Marinko Kovačević, Dragiša Ćomo Perović i Milan Subotić, legende novske košarke. Oni su pozdravili svoje goste i mlade košarkaše koji će sutra i u nedelju pokazati šta znaju i koliko mogu. Neka je sa srećom i njima i njihovim trenerima! Sada su na potezu talenti a ostalima ostaje da uživaju u lijepoj košarci!

Raspored utakmica:

U subotu od 10:30 igraju KK Galeb i KK All star, u 11:30 se sastaju KK Zadar i KK Zvornik basket, a od 12:30 KK Split i KK All star.

U popodnevnom terminu od 18:30 igraju KK Zvornik basket i KK Pro basket, od 19:30 igraće KK Galeb i KK Split, a od 20:30 KK Pro basket i KK Zadar.

U nedelju, utakmica za peto mjesto je na programu od 10:30, za treće mjesto od 11:30, a finalna – za prvo mjesto od 12:30.

Uslijediće dodjela nagrada i ceremonija zatvaranja turnira.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com