Sport

POČEO BIG GAME FISHING

U organizaciji  Big game fišnig kluba  Herceg Novi, Saveza za Sportski ribolov na moru Crne Gore i gradske Turističke organizacije jutros 12 milja od Herceg Novog počelo je takmičenje na VII Big game fishing. Učestvuje 18  ekipa sa 69 takmičara.

Sportsko-turistička manifestacija Big game fishing, koja okuplja zaljubljenike u lov na velike ribe je međunarodnog karaktera i produžava sezonu u našem gradu. U ime Opštine sinoć na otvaranju u restoranu Jadran na Škver učesnike iz Rusije, Srbije, Francuske i Crne Gore pozdravio je sekretar sekretarijata za društvene djelatnosti i sport Darko Klasić

– Opština je ponosna što se ovakvo takmičenje održava u Boki i što je Herceg Novi izabran za domaćina.

Takmičenje je otvorio predsjednik Saveza za Sportski ribolov Crne Gore Mladen Rostović koji je posebno istakao zadovoljstvo što će i ove godine biti održano takmičenje za najmlađe. Brodovi isplovljavlju svakog jutra do subote iz Gradske luke u 8 sati, a vraćaju se, sa ulovom, oko 18 sati. Takmičenje za najmlađe ribolovce od sedam do četrnaest godina“ Little game fishing” biće održano u subotu  od 10 do 13 časova. Organizovan je prevoz brodom  do Rosa gdje će biti takmičenje, a obezbijeđene su udice, njeske i instruktori. Proglašenje pobjednika i uručenje pehara i medalja biće u subotu veče 21. septembra u restoranu Jadran na Škveru. Takmičari će u naredna tri dana da se  nadmeću u ribolovu na tune, sabljarke, lampuge i albacore.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com