Društvo

POČELO NOVOGODIŠNJE UKRAŠAVANJE GRADA

Radnici Komunalno – stambenog preduzeća danas su počeli aktivnosti na novogodišnjem ukrašavanju grada. Kićenje rekonstruisanom dekorativnom rasvjetom počeli su od semafora na Toploj  prema  Njegoševoj ulici.

Prema riječima direktorice Komunalno – stambenog preduzeća, Jasmine Konjević dobili su lokacije od nadležnih u Opštini Herceg Novi za raspoređivanje i montažu rasvjetne dekoracije. Kompletan posao na ukrašavanju od Igala do Škvera, centra grada,rivijere trebalo bi da bude završen za petnaestak dana. U Opštini je formiran odbor za  pripremu Nove godine, na čijem je čelu potpredsjednik Miloš Konjević.Naručeni su i novi ukrasi u vrijednosti od oko 20.000 eura, više nego lani.

Dekorativnom rasvjetom biće obuhvaćen veći dio  grada, Škver, kao i područje Igala, gdje će biti održani centralni novogodišnji programi. Planirano  je da dekoracijom bude obuhvaćena i rivijera, koja je prethodnih godina bila zapostavljena. Biće nabavljena i prirodna jelka, koju će postaviti na glavnom gradskom trgu Nikole Đurkovića.

 

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com