Društvo

POČELI PRIPREMNI RADOVI ZA SANACIJU KROVA ŠKOLE U BIJELOJ

Danas počinje sanacija krova nad fiskulturnom i kino salom u OŠ „Orjenski bataljon“. Izvođač radova je firma „Hirdograđevinar doo“, saopšteno je iz ove obrazovne ustanove.

Radnici su danas angažovani na pripremi gradilišta, postavljaju zaštitnu ogradu i skelu kako bi, u narednim danima, otpočeli radove na krovu, potvrdila nam je direktorica škole Jarmila Radović.

Podsjećamo, rješenje da mogu obavljati građevinske radove premda je turistička sezona u jeku izdao je predsjednik Opštine Stevan Katić, a izvođač „Hidrograđevinar doo“ iz Nikšića ima rok po ugovoru da radove završi za 45 kalendarskih dana od dana uvođenja u posao. Potpisnik nadzornog organa je građevinski inženjer Nikola Bulajić. Vrijednost radova je 46 156 evra, sredstva je obezbjedilo Ministarstvo prosvjete, na računu škole su još od 30. decembra 2016.god. i nisu korišćena u druge svrhe, kazala je direktorica Jarmila Radović.

Od preostalog novca koje je Ministarstvo opredjelilo biće zamjenjena kompletna PVC stolarija, a u saradnji sa Mjesnom zajednicom Bijela, nastavlja se uređenje vanjskog sportskog terena i dvorišta.

Iz OŠ “Orjenski bataljon” apeluju na mještane i goste da, zbog sigurnosti, ne koriste prolaz od magistrale kroz školsko dvorište.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com