DRUŠTVO

POČELE MAJSKE MATURSKE PROSLAVE

Maj je mjesec maturskih proslava za učenike završnih razreda osnovne i  srednje škole. Iako je do kraja školske godine ostalo još nekoliko dana, matursko veče sinoć su proslavili đaci  Osnovne škole “Milan Vuković”.

Maturske večeri nose sa sobom posebna osjećanja i pamte se cijeli život. Vedri, nasmijani i u svečanim odjevnim kombinacijama jedva su čekali da proslava počne. Nije izostalo fotografisanje sa porodicom i vršnjacima iz drugih škola koji su došli da ih podrže i čestitaju. Gužva sa Novosadskog uskoro se preselila u unutrašnjost obližnje diskoteke gdje je sve bilo spremno za njihovu zabavu.

[image_with_text image=’http://www.radiohercegnovi.net/wp-content/uploads/2016/05/IMG_20160513_203016.jpg’ title=” title_color=” title_tag=”]

U ovoj generaciji “malih” maturanata Osnovne škole “Milan Vuković” ima 82 učenika, rekao nam je direktor škole Željko Bojović.

Uspjeh učenika je izuzetno dobar i očekujemo dobru prolaznost. Veliki je broj učenika sa odličnim i vrlodobrim uspjehom, a izdvajamo da imamo i četiri Luče. Na narednom sastanku koji ću održati sa razrednim starješinama među lučonošama ćemo birati  đaka generacije”, objašnjava direktor Bojović i dodaje da su to sve dobra djeca i stvarno dobra generacija.

Svima njima želimo puno uspjeha u budućem školovanju!

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com